Суші: як визначити якість продукту

Суші люблять все. Ну, або майже всі. Але зазвичай все зводиться до вибору між «Філадельфією» і «Каліфорнією», класикою або запеченими варіантами. А світ суші неймовірно багатий на всілякі факти, знання яких дозволить відрізнити якісні та смачні роли. Звернемо увагу на найважливіші аспекти, які допоможуть зробити правильний вибір.

Суші - традиційна японська страва - в нашій країні стала популярною відносно недавно. Зате вона полюбилася багатьом за досить короткий час. Це й зрозуміло, адже замовивши тут https://dvapirata.zp.ua/ суші, ви зможете переконатися у бездоганному витонченому смаку і 100-процентній якості цієї вишуканої страви. 

Однак слід враховувати, що дана їжа повинна бути свіжою, оскільки для її приготування використовується велика кількість сирих продуктів, головним з яких є риба. В іншому випадку наслідки для шлунка абсолютно непередбачувані.

Основними інгредієнтом страви є риба. Вона подається сирою, і неякісний продукт є головною загрозою. Риба не повинна мати плівки, райдужних розводів і плям, бути блискучою. Справа в тому, що зіпсована риба тьмяніє. Саме тому суші слід уважно оглянути. Вони повинні бути яскравими, тобто повністю відповідати картинці з буклету.

Доставлені продукти не повинні мати будь-якого специфічного аромату. Свіжі, якісні суші можуть мати лише незначний запах йоду.

Другим основним інгредієнтом є рис. Він не повинен випадати з суші і бути абсолютно білим. Норі (їстівні водорості, в які загортають інгредієнти) повинні бути м’якими, оскільки при приготуванні вони вбирають в себе з рису всю надлишкову вологу.

Спробувавши морепродукт на смак, ви повинні упевнитися в м’якості суші. Лише використовувані в деяких видах восьминіг і кальмар трохи нагадують гуму. А ось використовуване у деяких видах філе жовтохвоста по консистенції схожий на м’яке масло.

Користуючись цими нехитрими правилами, ви зможете самостійно відрізнити зіпсовані суші від якісних. Це дозволить завжди насолоджуватися свіжою і смачною їжею і не турбується про здоров’я.