Жіночі босоніжки 2018: головні тренди і модні тенденції цього літа

З настанням перших спекотних літніх днів багато жінок відразу ж надягають легкі і стильні босоніжки. Якщо ви хочете бути в тренді і знати, що модно в 2018 році, дізнайтеся, які літні босоніжки будуть на піку популярності. Дивіться і вибирайте собі улюблену пару!

З кожним новим сезоном дизайнери намагаються порушувати усталені правила і пропонують абсолютно різні варіанти модних жіночих босоніжок. Трендові моделі 2018 року представлені елегантними і незвичайними новинками, які будуть чудово поєднуватися з будь-яким нарядом. Завдяки цьому взутті ви зможете підкреслити свою жіночність і почуття стилю. Саме тому модниці всього світу намагаються стежити за останніми пропозиціями від дизайнерів. А пропозицій таких достатньо, варто хоча б тут http://venezia-online.com.ua/ru/category/4/jinoche-vzuttya звернути увагу на чудові колекції від італійських виробників.

Гладіатори

Одна з найпопулярніших варіацій сандалів знову в моді. Босоніжки зі шнурівкою будуть вигідно виглядати під легке літнє плаття, шорти, комбінезони, і навіть під стиль casual.


Босоніжки на платформі

Якщо ви звикли до каблуків, але хочете на літо відмовитися від них, тоді ваш варіант - босоніжки на платформі (фото вгорі). Саму платформу можете вибирати з будь-якого матеріалу: прозорого, гумового, дерев’яного, джутового.

Мюлі

Босоніжки без задника - ідеальне взуття на літо. Пам’ятайте, мюлі підходять абсолютно під будь-який стиль: будь то повсякденний, діловий або навіть вечірній.


Прозорі босоніжки

Босоніжки з вінілу або з прозорими вставками - наймодніше взуття на літо 2018. Поєднуйте такі босоніжки з довгими сукнями, комбінезонами, брючними костюмами, міді та максі спідницями.


Джинсові босоніжки

Як і в минулому сезоні, джинсові босоніжки будуть незамінним атрибутом будь-якої модниці. Вони зможуть додати вашому образу виразності та оригінальності. Крім того, таке взуття комфортне і практичне, так як основний матеріал її виготовлення - тканина. Вашим ніжкам буде зручно і легко протягом усього дня.

Джинсові босоніжки представлені в різних колірних відтінках - від світло-блакитного до насиченого індиго. Перш ніж підібрати таку модель, вам слід знати, основну колірну палітру босоніжок, здатних доповнити будь-який наряд: коричневий, чорний, червоний, помаранчевий. До такого взуття прекрасно підходить картата сорочка, будь-якого кольору або розміру.


Босоніжки в стилі color blocking

Так як цей стиль був сформований в моді ще досить давно, дизайнери час від часу намагаються знаходити в ньому джерела натхнення. Ідея застосування колірних блоків часто використовується для різних аксесуарів, в тому числі і для взуття.