Блокноти з секретом від компанії Triad

Спеціально для любителів канцелярських товарів - новий спосіб насолоджуватися своїми записками! Творці блоку Omoshiro (дослівно перекладається як «кумедний блок») використовують технологію лазерного різання для отримання форми зі звичайних квадратних блоків паперу для нотаток. Але є один нюанс! Об'єкт починає з'являтися тільки в міру використання листочків з блоку. Перш, ніж ви зможете повністю побачити прихований об'єкт, вам доведеться використовувати всю стопку блокнота. Інтригує, чи не так?

Отож, серію дивовижних блокнотів The Omoshiro Block випустила японська компанія Triad. Взагалі-то, основна сфера її діяльності - виробництво архітектурних і іншого роду макетів. Але з недавніх пір ще більшу популярність їй принесли незвичайні відривні блокноти. Їх унікальність в тому, що всередині них можуть бути приховані як звичайні міські краєвиди, техніка, тварини або інструменти, так і значущі архітектурні об’єкти Країни висхідного сонця. Компанія вже випустила архітектурну серію блокнотів з Ейфелевою вежею, храмом Монастир Кійомідзу і замків Осака. 

Погодьтесь виглядає досить оригінально. До речі, якщо ми вже заговорили про художню поліграфію, то хочеться звернути вашу увагу на чудові дитячі фотоальбоми, котрі пропонує handmade магазин KALA. Ці вироби унікальні, бо кожен ексземпляр - виключно ручної роботи. Застосовувана в процесі їх виготовлення техніка скрапбукінга дозволяє створити дійсно оригінальний вишуканий дизайн, причому в процесі виконання замовлення виконуються всі побажання клієнта. Загляньте в каталог kala.com.ua/photoalbums, таких чудових альбомів для новонароджених ви точно ніде не знайдете!

На вигляд такий блокнот нічим не відрізняється від тих, що подають у багатьох канцелярських магазинах, чи інтернет-сервісах. Але в міру використання листочків, перфорація, що залишилася поступово починає набирати вигляду 3D об’єкта.

Модель Кіемідзу-дер поставляється в чотирьох різних колірних гамах, в тому числі сакури вишні, бамбука, ірису і осіннього листя. Як зазначалося, для створення мініатюрних творів мистецтва використовується технологія лазерного різання. І, не дивлячись на зниження її вартості, ціни на такі блокноти залишаються досить високими: за найменший доведеться викласти близько $ 36, а за великий - $ 90.

Шанувальники різноманітних паперових хендмейдів, і взагалі оригінальних речей зі всього світу просто божеволіють по відривним блокнотам Omoshiro Block. Правда дістати один з таких записників з відривними листками не так вже й просто, так як придбати їх поки можна лише тільки в Японії. Втім розробники обіцяють по мірі допрацювання продукту розширити як асортимент, так і географію збуту, звичайно ж задіявши могутні ресурси всесвітньої мережі. Зостається сподіватися, що згодом і ціна впаде на ці чудо-блокноти.