Obscura CueLight: інтерактивний більярдний стіл

Якщо просто гра в більярд здається вам банальною, можна надати їй деяку оригінальність за допомогою системи під назвою Obscura CueLight. Це проектор, який за допомогою спеціальних датчиків створює на більярдному столі різнокольорові картинки, що невідривно слідують за кулями.

Если вы желаете купить бильярдный стол бу хорошего качества, лучшие предложения ищите на сайте billiard-classic.com.ua

Більярд сам по собі - захоплююча гра, однак, фахівці з Obscura Digital знайшли спосіб зробити його ще більш захоплюючим і цікавим. Їх останнє творіння - більярдний стіл Cuelight - гідний усіляких похвал! Цей унікальний предмет меблів (чи навіть твір мистецтва) вартістю 125,000 доларів дозволяє зробити гру по-справжньому живою,  за допомогою спеціальних датчиків і проекторів кожен удар перетворюється в анімовану виставу. Єдиний мінус: гравець, задивившись, ризикує забути про мету гри.

Cuelight не доступний “простим смертним”, його виготовляють лише на спецзамовлення. В даний час змагатися за інтерактивним столом можна тільки в двох куточках нашої планети: Hard Rock Hotel & Casino TM, Лас-Вегас, і Esquire SoHo, Нью-Йорк. Відразу після установки цього унікального столу більярдний клуб став найпопулярнішим місцем відпочинку користувачів - навіть в покерной кімнаті не збирається стільки народу.

Стіл має три режими: Fluid - Рідина, Fire - Вогонь і Reveal - Викриття. Вид інтерфейсу визначається користувачами. На екрані з роздільною здатністю 1920х1080 зі швидкістю 60 кадрів в секунду миготять вогняні сліди від куль або відкривається прекрасне тіло напівоголеної красуні. Крім того, дизайнери розробили серію візуальних підказок гравцям - куди вдарити і з якою силою це зробити. Звичайно, ця функція приваблива швидше для новачків, однак, досвідчені користувачі можуть просто насолоджуватися тим, як куля ковзає по водній гладі.

А от найдорожчий більярдний стіл був виготовлений компанією Orne & Sons Ltd для ювілею королеви Вікторії в Манчестері в 1887 році. Стіл з чорного горіха дуже багато оформлений, як і личить королівської персони. Фризи прикрашені стрічками з цитатами із Шекспіра, Теннісона, Байрона Скотта, які переплітаються з безліччю видів диких квітів і птахів з рідної Британії.

Під фризами знаходяться два довгих і шість коротких панно із зображенням багатьох країн. Між панелями і над кожною ніжкою висічені портрети, серед яких королівські особи William of Normandy, Henry I, Henry II, Henry III, Edward I, Edward II, Edward II, Edward IV, Elizabeth of York, James I, Charles I.

У комплекті зі столом йде шафа, фасад якого формується, як двері з сімома різьбленими панелями. На верхніх чотирьох зображені найважливіші етапи в царювання Вікторії, герби, на середніх і нижніх частинах - Віндзорський замок, королівські резиденції.