Голити чи не голити? Gillette розвінчує найпопулярніші міфи про гоління

Міфи трохи нагадують міські легенди. Мозок не хоче в них вірити, але ж чомусь вони продовжують жити, чи не так? Ось кілька найбільш поширених міфів про гоління, які ніяк не хочуть вмирати.

Ми розвінчуємо їх раз і назавжди, щоб вам більше не потрібно було, стоячи перед дзеркалом у ванній, шукати відповіді на запитання: голити чи не голити?

МІФ 1

Від щоденного гоління волосся росте швидше, стає товстішим і темнішим.

РЕАЛЬНІСТЬ:

Цей міф - один з найбільш таких, що прижилися як у чоловіків, так і жінок. Насправді, швидкість росту волосся, їх товщина і колір регулюються виключно генами і ніяк не залежать від частоти гоління.

МІФ 2

Чим більше лез, тим більше порізів і пошкоджень.

РЕАЛЬНІСТЬ:

Чим більше лез, тим більш рівномірно розподіляється навантаження по поверхні шкіри обличчя, що якраз запобігає порізам і пошкодженням.

МІФ 3

Леза необхідно міняти як мінімум раз на тиждень.

РЕАЛЬНІСТЬ:

Тут значення має цілий ряд факторів: як часто ви голитеся, яка товщина волосся, наскільки якісні леза, чи використовується гель і як відбувається догляд за бритвою після кожного гоління. З урахуванням всього вищезазначеного можна сказати, що міняти леза раз в тиждень швидше за все немає необхідності, якщо у вас якісна бритва, або ж Gillette Fusion Proshield Chill з охолоджуючими мастильними смужками і ви голитеся не частіше 2-3 раз в тиждень.

МІФ 4

Гель для гоління - це примха і надмірність, він ніяк не впливає на його якість і комфортність гоління.

РЕАЛЬНІСТЬ:

Використання гелю до і після гоління є ключовою умовою максимально комфортного стану шкіри. Хоча з точки зору матеріалу волосся і шкіра мають однакову будову, волосся в бороді приблизно в 1 000 разів жорсткіше шкіри (це правда!). Тому перед голінням надзвичайно важливо теплою водою розм’якшити волосся, якісний ж гель для гоління захистить шкіру від роздратування. Щоб переконатися в ефективності засобів, спробуйте гель Gillette Fusion Proglide Setsitive 2-в-1 Active Sport для чутливої ​​шкіри і продовжіть для себе чудове відчуття ідеальної гладкості після гоління!

МІФ 5

Використання для гоління інших засобів і процедур, крім гелю, дозволяє досягти кращого результату.

РЕАЛЬНІСТЬ:

Хоча додавання різних масел і бальзамів здатне збагатити сам ритуал гоління, їх вплив на остаточний результат мінімальний. Якість гоління залежить тільки від якості бритви і гелю. Все інше може доставити додаткове задоволення, але навряд чи вплине на кінцевий результат.

МІФ 6

Чим сильніше натискаєш, тим краще збривати.

РЕАЛЬНІСТЬ:

Чистота гоління залежить в першу чергу від якості і конструкції бритви, а не від прикладеного зусилля. Найкращий і найбільш комфортний результат досягається м’якими рухами. Для прикладу, використання бритви Gillette Fusion Proshield Chill з охолоджуючими мастильними смужками і інноваційною технологією Flexball допоможе досягти максимальної близькості зі шкірою при мінімальному тиску на неї.

МІФ 7

Проводячи бритвою кілька разів по одному і тому ж місцю, ви досягнете максимальної чистоти гоління.

РЕАЛЬНІСТЬ:

Чим більше число раз ви проведете одним і тим же лезом по одному і тому ж місцю, тим більше, як неважко здогадатися, ймовірність появи почервоніння і роздратування. Хороша бритва апріорі змодельована так, щоб голити все одним рухом. Так що повертатися на одне і те ж місце кілька разів не має ніякого сенсу.

МІФ 8

Найкращий результат досягається, якщо голити по / проти волосся.

РЕАЛЬНІСТЬ:

Це не має жодного значення. Волосся на обличчі росте в різних напрямках, так що в реальності, як би ви не голилися, частина рухів швидше за все буде по волоссю, а частина проти. У загальному і цілому можна сказати, що, якщо ви обмежуєтеся м’якими рухами, найкраще рухатися в тому напрямку, який для вас найбільш комфортний.