Біла сукня: наймодніший тренд цього року

Модна біла сукня - це класика літнього гардеробу, але дизайнери пропонують не відмовлятися від білих суконь круглий рік. У цьогорічних колекціях чимало красивих нарядів білого кольору.

Білий колір в будь-який час року символізує чистоту, духовність, добро, свіжість, святковість і довіру. Дівчата в білому одязі викликають виключно позитивні емоції. Тому, білий не втратить актуальності ніколи. Сукня білого кольору освіжає і молодить. Єдиним недоліком цих нарядів може бути їх особливість - візуально збільшувати об’єми. Зате з’являється додатковий стимул стежити за правильним способом життя і фігурою. До речі, ось тут https://alexshop.com.ua/woman-clothing/w-dress/ можна придбати чудові стильні сукні білого і інших кольорів.

Довгі білі сукні з рукавом

У нас інколи буває довга холодна зима і далеко не завжди хороше опалення. На вулиці ми зігріваємося в дублянках і шубах, а в офісі та інших приміщеннях доводиться розраховувати на сукні, жакети, кофтинки і інший одяг. Тому довгі теплі моделі суконь з рукавом найбільш практичне рішення для холодного сезону.

Такі моделі можна знайти в колекціях Alexander McQueen, Alessandra Rich, Jonathan Simkhai, Valentino і у багатьох інших брендів, в тому числі найдемократичніших.

Довгими ці сукні можна назвати досить умовно, в цьому сезоні не так багато моделей довжиною до підлоги, найбільш популярна середня довжина. Такі сукні практичні і зручні.


Короткі білі сукні

Впевненим струнким дівчатам, які люблять привертати увагу, підійдуть короткі білі сукні, адже вони дозволяють демонструвати довгі стрункі ноги. З довгим або коротким рукавом такі моделі будуть актуальні в будь-який час і в будь-якій ситуації. Напевно, тільки на похорон не варто надягати коротке біле плаття, в інших випадках вони стануть в нагоді в свята і будні

Тканини, з яких дизайнери шиють модні білі сукні найрізноманітніші. Це може бути теплий затишний трикотаж, шерсть, атлас, шифон, тафта, гіпюр, мереживо та інші. Навіть найпростіше плаття білого кольору можна перетворити у святкове вбрання за допомогою аксесуарів. Якщо збираєтеся після роботи в клуб або ресторан, покладіть в сумочку контрастний ремінь, розшитий срібними нитками і прикрашений камінням. Ця єдина деталь перетворить ваш офісний образ в вечірній.


Біла сукня як весільний наряд

Сучасна весільна мода дозволяє багато. Тепер наречена виглядає цілком святково навіть в білому комбінезоні або жіночому брючному костюмі пастельних відтінків. Тому біле плаття цілком може стати весільним вбранням, досить додати відповідні аксесуари.

Купіть весільний пояс з перлами і мереживом, білі туфельки, квітку з тканини і найголовніше - пишну довгу фату або весільну діадему. Тому, біле плаття дуже вигідна покупка для юних дівчат, у яких в найближчому майбутньому намічається весілля, але при цьому хочеться заощадити.