Перший голографічний смартфон з’явиться влітку цього року

Який зараз найтехнологічніший, "найкрутіший" смартфон? Iphone x, може Galaxy S9 + або недавно анонсований Xiaomi Mi8?

Здавалося б, що ці революційні пристрої пропонують абсолютно все для того, щоб задовільнити потреби найпримхливіших гіків, і вважатися найкращими на сьогоднішній день. Тому і не дивно, що, не зважаючи на їх чималу вартість, ці гаджети досить добре продаються, так само зостаються стабільно затребувані пропозиції купити чохол на телефон, та інші корисні аксесуари згадуваних моделей.

Але скоро на ринок мобільних пристроїв повинен вийти новий гравець, який повинен обійти їх всіх. Це RED Hydrogen One.

Red - це компанія, що випускає професійні камери на які знімають фільми. Але тепер вона вирішила випустити смартфон. Новий смартфон буде мати екран розміром 5,7 дюймів з роздільною здатністю (2560 на 1 440 пікселів), роз’єм Type C і батарею на 4500 мАг. А працювати смартфон буде на чіпі Snapdragon 835.

Навіть з не найпотужнішим і новим чипом, цей смартфон зможе здивувати всіх. У цього смартфона дисплей виготовлений за спеціальною технологією яка дозволяє переключити смартфон в режим 3D, який робить зі звичайних зображень голографічні.

Голограма постане перед користувачем в повному обсязі, її можна буде розглядати збоку і навіть з передньої панелі телефону. Також користувач зможе управляти голографічним зображенням за допомогою жестів.

Цей смартфон майбутнього, який з’явиться у продажу в кінці серпня поточного року, дозволить також знімати на спеціальну камеру зображення у форматі 3D.

Погодьтеся вже привертає увагу така революційна технологія! Але це ще не все особливості даного смартфона. Звук цього смартфона гідний окремої уваги. RED Hydrogen One видає в звуці аналог звуку Dolby 5.1. І люди які чули звук даного смартфона не розуміють як компанії таке вдалося зробити.

Але і це теж не все. Як зазначалося, компанія RED робить професійні камери для кіно, і було б дивно якщо смартфон не мав особливостей пов’язаних з камерою. Однією з найцікавіших фішок буде спеціальне кріплення на камері яке дозволить прикріплювати до смартфону різні об’єктиви від різних фотоапаратів.

Як заявляє компанія Red новий смартфон вже має сумісність з об’єктивами від фірм Fuji, Canon, Nikon, Leica. Гідний конкурент для всіх.

Пристрій також оснастять захистом від води і іншими корисними «наворотами». Єдиним недоліком смартфона стане його ціна, яка, за попередніми прогнозами, складе близько 1300 доларів.