Яким має бути дитячий літній одяг

Літа з нетерпінням чекають і діти, і дорослі. Адже в цю пору року настає черга вуличних пригод. Безумовно, з настанням тепла діти все більше часу проводять на свіжому повітрі, тому мамам і татам варто заздалегідь задуматися над покупкою відповідного одягу для свого чада. Що ж потрібно враховувати при виборі дитячих речей для спекотного літа?

Насамперед поговоримо про склад тканини. Бажано купувати одяг з натуральних тканин, таких як бавовна або льон. Вони дозволять шкірі малюка дихати. До того ж, ці матеріали дуже приємні на дотик, вони легко піддаються пранню і не викликають алергічних реакцій.

Що стосується синтетики, то вона може бути присутньою в дитячих речах лише в невеликій кількості і то лише для того, щоб допомогти одягу зберегти якомога довше охайний зовнішній вигляд. Повністю складатися з синтетики може тільки пляжний одяг, наприклад, плавки і купальники, або ж спеціальний спортивний.

Що на рахунок кольору? Справжнім порятунком спекотним літом стане одяг світлих тонів. Наприклад, білий колір здатний відображати прямі сонячні промені, тому влітку в одязі такого кольору не так спекотно. Однак якщо ваш карапуз справжня “егоза”, то можна буде придбай і кілька речей більш темних кольорів.

Кілька слів варто сказати і про розмір. Головне, щоб одяг не облягав щільно тіла малюка, оскільки це може порушити поверхневий кровообіг і в результаті дітям швидко стане жарко. Речі повинні бути зручними, легкими і просторими.

Якою має бути ідеальна літня одежина для хлопчиків? Їм не обійтися без майок, футболок, шортів. Причому шорти можуть бути різних фасонів і кольорів, з льону, трикотажу або просто полегшеної джинсової тканини. Головне, щоб не було ніяких ремінців, тугих гумок, лямок, які можуть перешкодити дитині або ж утруднити її рухи.

А ось що стосується майок і футболок, то у них є свої переваги: ​​їх легко одягати, до того ж, в них дуже комфортно рухатися. Футболки легко перуться і максимально швидко сохнуть. Завдяки яскравим аплікаціям і барвистим малюнкам футболки можуть швидко стати улюбленим одягом хлопчаків. Бажаний запас такого виду одягу на літо - не менше чотирьох-п’яти штук. Їх можна підготувати і заздалегідь, наприклад, придбати на сезонних розпродажах, але краще це зробити на сайті apparelplace.com.ua, адже весь дитячий асортимент там надзвичайно стильний, комфортний і якісний, можете самі переконатись у цьому!

Безумовно, шорти, футболки та майки дуже актуальні і в літньому дівчачому гардеробі. Погодьтеся, що в сукнях і спідницях принцесам не зовсім зручно буде їздити на велосипеді або з’їжджати з гірки. До того ж, для дівчаток повно різних варіантів моделей шортів. Це можуть бути джинсові короткі шортики, спідниця-шорти, обтягуючі велотреки, бриджі та так далі. Будь-який одяг для дівчаток може бути прикрашений паєтками, вишивкою, аплікаціями, рюшами. Бажано купувати сарафани, спідниці та сукні з легких натуральних тканин.

А ось які речі потрібні найменшим? Крихтам, які ще носять підгузники, чудово підійдуть пісочники і боді. Адже всім відомо, що карапузи не дуже полюбляють переодягатися, а такий одяг дозволяє максимально легко і просто поміняти підгузник, так як боді застібаються між ніжок. До того ж, у таких речей є одна важлива перевага - на них немає тугих гумок або ж гудзиків, здатних перешкодити маленьким діткам.

Особливу увагу необхідно приділяти і складу тканини. В цьому випадку синтетики не повинно бути, адже для таких малюків це дуже важливо.

Не менш важливо підібрати для дітей надійний головний убір, оскільки спекотним літом, на відкритому сонці, крихітка обов’язково повинен знаходитися в головному уборі. Ви можете купити панаму, капелюшок, бандану або ж бейсболку, краще, якщо вона буде з козирком, який прикриє очі крихт від сонячних променів. Головне, щоб дитині сподобався головний убір, в іншому випадку він весь час буде його знімати.