Хліб з сюрпризом від Konel Bread

Випічка може і повинна бути не тільки смачною, але і красивою. Так вважає пекар-самоучка і за сумісництвом молода мама Ran (Рен), яка створює свої незвичайні їстівні роботи під творчим псевдонімом Konel Bread.

Головною впізнаваною «фішкою» японської художниці є її буханки хліба, які зовні, здається, не мають нічого особливого. Але варто відрізати шматочок і ви виявите всередині приємний сюрприз - малюнки на хлібі.

На смак вручну спечений хліб від Рен ні чим не відрізняється від звичайної випічки, яку можна купити в магазинах (а може навіть і смачніший), але від його оформлення так і течуть слинки, особливо якщо його упакувати в чудові паперові форми, представлені на сайті https://goodbaking.pro! Хто б міг подумати, що якщо з’єднати японське мистецтво по створенню ролів і європейську традицію хлібопечення, то можна відкрити зовсім новий і несподіваний напрямок в кулінарії.

Творчим натхненням для Рен служать малюнки її сина, які вона за допомогою таких натуральних барвників, як какао, шпинат або буряк, переносить в свою випічку. Живі квіти, соковиті фрукти і герої відомих мультфільмів - всі ці зображення можна знайти на звичайному шматочку хліба, який є не інакше, ніж мініатюрним твором мистецтва. І якщо ви любите поласувати борошняних смаколиків, то їстівна творчість Konel Bread - це те, що вам дійсно сподобається!

Не зовсім зрозуміло, як у неї виходить цей художній хліб, адже секретів технології вона не видає, ймовірно, це щось схоже на створення Deco-суші. У всякому разі Konel Bread стверджує, що для досвідченого суші-майстра тут немає ніяких секретів.

Таким чином, скоріш за все, спочатку формуються довгі шматки з кольорового тіста, які потім скочуються в буханки, і в духовку. Але давайте не будемо забувати, що в кінцевому підсумку тісто піднімається під час випікання, тому пекар повинен заздалегідь планувати шляхи, яким чином тісто буде розширюватися.

Погодьтесь, дивлячись на ці фото, однозначно переконуєшся - хліб ще ніколи не був таким креативним і симпатичним!