Обираємо купальник за типом фігури

Довгоочікуване літо настало, можна вирушати до моря! А найголовніша річ на пляжі, звичайно ж, купальник, от тільки підібрати саме на себе цей аксесуар буває непросто. Адже саме правильно підібраний купальник зробить вашу фігуру стрункішою, привабливішою, він здатний приховати деякі її недоліки, і навіть відмінусувати кілька років.

Щоби виглядати справжньою королевою (чи принцесою) пляжу, перед вибором купальника дізнайтесь про ваш тип фігури, в пригоді стане ось така схема. І відповідно до визначеного типу слід вибирати купальник, користуючись порадами стилістів.

Яблуко

Ідеально: стиль ретро - високі і широкі трусики, ліф з широкими бретельками.

Можна: об’єм на талії допоможе приховати злитий купальник або танкіні (це трусики і маєчка) без візерунків на животі. Кольори - темні і теплі. Деталі на купальнику - тільки вертикальні.

Не можна: бікіні на тонких зав’язках. Забарвлення в смужку (як горизонтальну, так і вертикальну). Ніяких прикрас і квіточок на животі, яскравих і світлих тонів.

Груша

Ідеально: ліф з широко розставленими тонкими бретельками (збільшить плечі). Трусики - низькі, темні, однотонні (приховають обсяг стегон).

Можна: ліф може бути яскравим, з прикрасами і стразами, з драпіруванням, рюшечками. Він повинен привертати увагу.

Не можна: облягаючі бікіні-трикутнички. Зав’язки ліфа на шиї - вони візуально зменшать ваші плечі. Трусики з бантиками, рюшами і прикрасами.

Пісочний годинник

Ідеально: купальник з горизонтальними смужками і бантиками на трусиках (з боків), так само розрізи - так талія буде виглядати ще тонше.

Можна: при такій фігурі підійде будь-який купальник, навіть спортивний. Але особливо підкреслять красиву талію будь-які прикраси на трусиках і ліфі - драпірування, стрази, а також зав’язки на трусиках.

Не можна: ніяких обмежень, можна все!

Прямокутник

Ідеально: купальник з візерунком або декоративними елементами на животі.

Можна: все жіночне - скручена драпірування, кільця, бантики, стрази, камені. Купальники краще вибирати з м’яких тканин, в’язані. Візерунки нехай будуть не геометричні, а більш ніжні - наприклад, в квіточку.

Не можна: спортивні купальники, танкіні. Вони зроблять фігуру ще більш «чоловічою». Візерунок-окантовка, смужки (як вертикальні, так і горизонтальні) - теж будуть зайвими.

Трикутник

Ідеально: однотонний ліф із зав’язками на шиї і глибоким V-подібним вирізом. Трусики з драпіруванням або спідничкою.

Можна: ця фігура - груша навпаки. Важливо відвести увагу від широких плечей. Тобто ліф повинен бути скромним і однотонним. А ось трусики можуть бути яскравими, привабливими, з прикрасами, бантиками, що додають додатковий об’єм.

Не можна: краще не надягати трусики з гладкої однотонної тканини - вони зменшать обсяг стегон. І ніяких горизонтальних смужок на ліфі!

А от по посиланню https://textileplaza.com.ua/ ткань для купальника ви можете вигідно замовити кращі на сьогоднішній день тканини для цього пляжного аксесуару.


Що модно в цьому сезоні

- Сітка. Це прикраса на купальнику кокетливо, сексуально. Чорна сіточка приховує недоліки, додає стрункості (якщо вона на трусиках). Світла і яскрава сіточка збільшує обсяг (ідеально виглядає на грудях).

- В’язані (ніби гачком) купальники. Або елементи з ниток з намистинками і черепашками.

- Купальники яскравих кольорів з чорною окантовкою.

- Морська тематика, як і раніше в моді. Синьо-білі смужки. Три кольори - червоний, синій, білий.

- Монокіні з декоративними розрізами. Це, з одного боку, злитий купальник, який приховує живіт, розтяжки. З іншого боку, завдяки вирізам купальник все-таки відкритий і сексуальний.

- У цьому сезоні можна трусики і ліф підбирати від різних купальників. Це модно. Але важливо, щоб стиль у купальника був все-таки загальний.

- Сандалії і в’єтнамки на платформі. А ще літнє взуття золотого і срібного кольорів. Шльопанці з широкими шкіряними перемичками.