Стоковий одяг і його переваги

Ставлення до стокового одягу в нашому суспільстві на сьогоднішній день вкрай неоднозначне. Нерідко - насторожене і навіть зневажливе: сток-одяг сприймається як щось другосортне, а деякі навіть вважають, що подібні речі - це те ж саме, що і «секонд-хенд». 

І навіть знаючи, що термін «сток» перекладається як «товарний залишок», багато хто вважає, що раз товар залишився, то саме тому він ні на що і не годиться. Але такі категоричні висновки, безумовно, дуже поспішні. Адже, роблячи їх, критично налаштована людина навіть не намагається зважити ситуацію і проаналізувати, чому насправді цей «товарний залишок» утворився. 

А причини, насправді, можуть бути найрізноманітніші. Ось найпоширеніші з них: 

1. За форс-мажорних обставин зривається велика поставка товару. Виробник не може затримувати товар на складі через його перевантаженість, а шукати нових покупців немає часу. Адже час - гроші, а нові складські приміщення - теж гроші. І саме продаж товару через «сток» в цьому випадку - найоптимальніший варіант для виробника (особливо, якщо колекція, що виставляється на продаж, має виражений сезонний характер. 

А гроші в підсумку опиняються у Вас! Адже, купуючи товар в «стоці», Ви фактично купуєте товар зі складу, а значить - без націнок і «накруток». 

2. Закінчився літній сезон. Одяг з вітрини потрібно відправити на склад. У деяких магазинах так і роблять. І одяг «припадає пилом» до наступного сезону. Але є й інший варіант: цей одяг відправляється в сток, адже він не хоче припадати пилом, він хоче розпродаватися!

Безумовно, Ви можете купити одяг на класичній розпродажу в магазині і в наступному році. Але чи варто відкладати на завтра те, що можна зробити вже сьогодні в «стоці» і при цьому абсолютно не переплачувати. 

3. Великому мультибрендовому магазину загрожує стихійне лихо. Наприклад, повінь. Склади потрібно не просто розвантажити, а й врятувати. І іноді найпростіший шлях для продавця - відправка товару в сток.

Ви купуєте бажаний бренд (знову- таки за зниженою ціною) і одночасно відчуваєте себе рятувальником. Адже, якщо уявити, що Ваше теперішнє шикарне плаття могло просто потонути. О ні! Це думки не для чутливих натур! 

Ось бачите, кожна причина тягне за собою дуже приємні моменти, які дарують Вам унікальну можливість одягнутися модно, якісно і при цьому вельми економно.