Подушка ZEEQ позбавить від хропіння, допоможе виспатися і вчасно встати

Інтернет речей стає звичним явищем. Здивувати когось черговим розумним холодильником, тостером або навіть ложкою (навіть у такий тривіальний предмет умудряються напихати різної електроніки!) вже важко. Тепер увага мейкерів по всьому світу сфокусована на доопрацювання ідей і їх максимально ефективної реалізації. Приклад такого підходу - розумна подушка Zeeq.

Підйом вранці здається пекельними тортурами, а засипати вечорами й того гірше? На платформі Kickstarter з’явився девайс спеціально для вас: інноваційна подушка ZEEQ зробить все, щоб ви швидко засипали, а вранці відчували себе бадьорими і повними сил.

За словами її творців, подушка ZEEQ - «активний учасник» сну. Вона оснащена вбудованою акустичною системою з інтерфейсом Bluetooth, тому може відтворювати музику і інші звуки, які допомагають заснути. Якщо уві сні подушка чує хропіння, вона легкою вібрацією спонукає користувача змінити положення тіла. Подушка може працювати будильником, причому, відстежуючи рухи користувача уві сні, вона вибирає найбільш підходящий момент для пробудження, близький до заданого часу.

Крім того, розробники відзначають, що подушка зручна сама по собі: вона м’яка, але добре утримує навантаження і приймає потрібну форму.

Для використання спільно з ZEEQ призначене мобільний додаток для iOS і Android, в якому користувач може змінювати налаштування та аналізувати накопичені дані. Електроніка, вбудована в подушку, працює від акумулятора ємністю 5000 мА ∙ год, який потрібно заряджати від порту USB приблизно раз в тиждень.

Перші учасники збору коштів можуть отримати подушку за $ 99. На момент підготовки новини необхідна сума $ 50 000 вже зібрана.

Меблі повинні бути надійними, комфортними, функціональними, і відповідати індивідуальним естетичним смакам. Саме таку продукцію пропонує львівська меблева фабрика “Естелла”. В інтернет-магазині https://estella-kiev.com ви можете вигідно придбати чудові ліжка, тумби, столи, стільчики комоди, виготовлені з натурального дерева. Також в асортименті якісні матрици, подушки і інші аксесуари для здорового сну.