Sony тестує загадковий смартфон з 2K-дисплеєм на Android

Нещодавно Sony представила третє покоління преміум-флагманів з 4K-дисплеєм, але що дивно, в лінійці до сих пір немає жодного 2K-смартфона. З цим потрібно щось робити, подумали в компанії. І вирішили випустити нову модель, яка вже відзначилася в результатах GFXBench.

У базі бенчмарка з’явився невідомий апарат Sony з індексом H8416. Судячи з опису, він оснащується 5.9-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 2880x1440 пікселів і співвідношенням сторін 18: 9. Серцем смартфона став флагманський чіпсет Snapdragon 845, оперативної пам’яті 6 ГБ, вбудований накопичувач на 128 ГБ.

Основна камера «одинарна», з 19-мегапіксельним сенсором (швидше за все, з підтримкою швидкісної зйомки при 960 к / с). Фронтальна камера на 13 мегапікселів. Гаджет вже працює під управлінням Android 9.0 P, так що можна розраховувати на новітню версію ОС «з коробки». До речі, тут simferopol.service-market.pro можна замовити якісний ремонт телефонів любої марки.

З чуток, смартфон носить кодове ім’я Akatsuki, що в перекладі з японської означає «світанок», але у фанатів аніме буде асоціюватися з однією відомою злочинною організацією.

Якщо це новий флагман Sony Xperia XZ3, то попередні витоки характеристик помилялися, але Sony H8416 може виявитися зовсім іншою моделлю. Швидше за все, анонс нових пристроїв компанії відбудеться на виставці IFA 2018 у Берліні.

А тим часом фахівці бенчмарка AnTuTu назвали кращі на думку користувачів смартфони, що користуються підвищеною популярністю. Їхні продажі на світовому ринку не падають, першим в рейтингу вказано власне Sony Xperia XZ Premium.

Експерти заявляють про безліч гаджетів на будь-який смак і колір, з відмінностями в технології, оснащенні та програмному забезпеченні. Об’єднавши краще, можна створити універсальний мобільний пристрій. Виняток становитимуть лише ОС: Android і iOS.

Розробники тесту AnTuTu визначили думку користувачів мобільних пристроїв. У рейтингу перший рядок зайняв смартфон Sony Xperia XZ Premium 2017 модельного року (96% позитивних відгуків). Власники даними гаджетом виділяють камеру з функцією Motion Eye (уповільнена запис 960 кадрів в секунду).

На другому місці знаходиться Meizu Pro 6 Plus, смартфон має ідеальне співвідношення «ціна - якість» (94%). Далі слідує Xiaomi Mi MIX 2 (93%). Його дисплей займає майже всю передню панель корпусу.