Huawei вразив черговим рекордом продажів

Минулого тижня на прес-конференції, де Huawei представила графік по просуванню смартфонів з приходом технології GPU Turbo, представники компанії відзвітували про небувале зростання продажів серії Huawei P20. Китайці і раніше заявляли про те, що ця лінійка успішна на ринку, а тепер свій висновок вони підкріпили і конкретними цифрами.

Ремонт електроніки, а особливо мобільних гаджетів - справа особлива і відповідальна, а тому потрібно довірити її професіоналам. На сайті https://restore.com.ua/servisnyj-tsentr-huawei ви дізнаєтесь про діяльність сервісного центру Re:Store, спеціалізацією якої є ремонт техніки Huawei. Звернувшись сюди ви гарантовано отримуєте якісне, оперативне і без зайвих переплат виконання любої складності замовлення.

В ході заходу топ-менеджери Huawei повідомили, що продажі цієї серії подолали рубіж в 6 мільйонів смартфонів і досягнута ця планка трохи більше ніж за 2 місяці з моменту старту їх реалізації. Варто акцентувати увагу, що наведена статистика не охоплює показники продажів середнього рівня Huawei P20 Lite, а разом з ним результат був би ще більш вражаючим.

Відзначила компанія і те, що найбільш великий і стрімке зростання продажів відзначається на міжнародному ринку. Так, в ряді країн зафіксований підйом на рівні 150% в порівнянні з показниками реалізації попередників Huawei P10. Підсумковий загальносвітовий приріст продажів лінійки склав 81%. Правда, в Китаї Huawei P20 і P20 Pro не так охоче розкуповують, як за його межами і тут темпи зростання реалізації лінійки досягли позначки 63%. Сам виробник заявив, що успіх флагманської лінійки його надихає, і він пообіцяв здивувати ще чимось до кінця року. А дивувати є чим!

В Huawei пообіцяли гнучкий смартфон

У розпорядженні мережевих джерел виявилася нова порція інформації про смартфон з гнучкою конструкцією, який нібито розробляє компанія Huawei. Про те, що Huawei проектує складаний смартфон, ми повідомляли восени минулого року. Тоді йшлося про те, що прототип апарату забезпечений двома дисплеями і в плані дизайну нагадує книгу. Пізніше стало відомо, що гнучкий смартфон Huawei може бути представлений вже в поточному році - орієнтовно в листопаді.

І ось тепер повідомляється, що в проекті бере участь китайська компанія BOE Technology, один з найбільших в світі виробників великоформатних LCD-панелей. Саме ця фірма, як стверджується, буде відповідати за поставки гнучких екранів для майбутнього складного апарату Huawei.

Відзначається, що проектований пристрій отримає величезний c точки зору смартфонів дисплей з діагоналлю 8 дюймів. Очевидно, складна конструкція апарату дозволить згинати цей екран навпіл або в якомусь іншому співвідношенні. Таким чином, в складеному вигляді гаджет не буде відрізнятися за габаритами від звичайних смартфонів.

Відзначається також, що компанія BOE Technology працює і з трьома іншими постачальниками смартфонів. Їх імена не розкриваються, але спостерігачі вважають, що це можуть бути Samsung, Xiaomi і OPPO.