Tens - сонцезахисні окуляри для фанатів Instagram

Кажуть, дивитися на світ крізь рожеві окуляри - інфантильно, дивакувато і взагалі якось погано. А як щодо окулярів, в яких всі відтінки здаються яскравішими і більш насиченішими, а хмари - ще білішими і пухнастішими? Саме такий яскравий погляд на світ пропонує британський стартап Tens. Ці хлопці випускають дуже незвичайні сонцезахисні окуляри з «вбудованим» світлофільтром. Майже, як Instagram, але тільки в реальному часі. І без «лайків».

Головна функція темних окулярів - це, звичайно, захист від ультрафіолету. І воно дійсно допомагає мінімізувати шкідливий сонячний вплив, втім якщо мова йде про якісні моделі, для прикладу пропоновані інтернет-магазином https://comfortdrive.com.ua/ окуляри для водіїв. 

А от троє молодих британських дизайнерів вирішили, що ганятися тільки за формою, стилем і тим, як сидять сонцезахисні окуляри не варто, можна придумати щось більш креативне. Так були створені окуляри Tens, що не приглушують світло, як це роблять всі інші їхні попередники, а навпаки, перетворюють кольори в більш яскраві та насичені, майже як популярні фільтри Instagram.

На перший погляд Tens мало відрізняються від інших сонцезахисних окулярів. Трендовий дизайн, злегка затемнені скла. Але це тільки на перший погляд, та й то, з боку. А якщо подивитися на вулицю крізь Tens, відмінності вражають. Лінзи більшості окулярів завжди змінюють кольори в залежності від ступеня освітленості, але Tens справляється з цим крутіше за всіх своїх “родичів”. Спеціально розроблені скла роблять кольори в рази більш насиченішими і кардинально змінюють відтінки, часом навіть до повного невпізнання. При тому у кожної колекції цих моделей передбачено свій «фільтр».

Примітно, що ці окуляри з світлофільтрами були розроблені справжніми професійними фотографами. Під час візиту до Шотландії майбутні засновники стартапу були так вражені місцевими фарбами і красотами, що вирішили знайти можливість, як зробити навіть звичайний міський пейзаж менш сіро-буденним і більш привабливо-різноманітним.

Але навіть і без головної фішки з «фільтрами» сонцезахисні окуляри Tens просто виглядають досить стильно (дизайн дійсно викликає щире захоплення!), і надійно захищають очі від ультрафіолетових променів. А ціна в районі 60-80 євро (згодні, що не мало) дозволяє конкурувати з іменитими дизайнерами і великими брендами.

Творці окулярів стверджують, що працювали над лінзами близько трьох років - вони захищають від шкідливих променів, стійкі до подряпин і інших пошкоджень. На даний момент окуляри представлені в чотирьох кольорах, в двох унісекс моделях.