Rolls-Royce представила офісне крісло за 52 000 доларів

Англійська автокомпанія Rolls-Royce, що спеціалізується на випуску преміальних автомобілів, виготовила унікальне офісне крісло. За словами розробників, дане крісло здатне створити ефект нульової гравітації. Тобто людина, що сидить на цьому кріслі буде так ніби "левітувати" над поверхнею підлоги.

Функціональні офісні крісла по найкращій вартості ви можете замовити на сайті mebelsait.dp.ua. Також тут представлено широкий асортимент якісних красивих меблів для спальні, вітальні, дитячої кімнати, м’які, корпусні меблі.

Особливістю даної новинки, що отримала назву Elysium-R є наявність ефекту нульового тяжіння. Описуючи в райдужних фарбах своє нове творіння, технологію виробництва компанія Rolls-Royce тримає в секреті, але відомо, що підлокітники крісла трохи перекинуті назад і допомагають краще підтримувати людину. Усередині них перебуває особливий гель, який практично не відчувається людиною при контакті з ним.

Дизайнер Девід Вікетт, перш ніж зробити це крісло, отримав диплом з біоінженерії і десять років досліджував залежність гравітації від пози людини. У підсумку вивів рівняння, яке треба було просто викласти у вигляді креслення, щоб з’явився проект Elysium - крісло, сидячи в якому людина відчуває себе майже невагомою. З чого випливає правило: те, що функціонально, завжди красиво.

Компанія Rolls-Royce планує випустити в продаж тільки 18 подібних крісел. Один зразок Elysium-R на даний момент знаходиться в виставковому залі, де займає місце поруч з автомобілем Phantom.

Розробники крісла зазначають, що його вдасться встановити не тільки в автомобілі марки Rolls-Royce, але і в машини Bugatti Chiron. Втім, не тільки Rolls-Royce, а й інші автовиробники пробують створити щось аналогічне.

Уже давно говорять, що будь-яка річ з логотипом марки Ferrari за визначенням стає дорожчою в енну кількість разів. Навіть самі «феррарісти» розповідають про те, що вони штучно створюють і продають менше автомобілів, ніж могли б, а все для того, щоб залишалася ексклюзивність.

Американська компанія Race Chairs Performance Furniture придумала оригінальний спосіб, як заробити гроші з непотрібних спортивних крісел. Так, ергономічне крісло F430 Scuderia 16M, випущене колись обмеженими тиражем самою компанією, свого часу було замінено в F430 Scuderia на нові через низку недоліків в конструкції.

Зараз же обмежену серію в 499 екземплярів перетворили в офісні крісла. Тепер це справжній колекційний експонат за 25 000 доларів. Ferrari пропонує два види крісел: чорна алькантара поверх карбонового каркаса і чорно-червона шкіра поверх того ж карбону.