“Спинку потерти?”: в Голландії створили куртку з ефектом масажу

Добре слово - і кішці приємно! А ніжний дотик точно необхідний кожній людині. Якщо тільки він не походить від незнайомця в метро. Та й взагалі, хто відмовляється від масажу? Для тих, у кого в даний момент немає поруч близької людини, готового потерти спинку, дизайнери створили унікальну куртку. Вона і від холоду захистить, і розслабить м'язи легким масажем. У будь-який час, в будь-якому місці.

Хороша тепла куртка повинна бути легкою, комфортною, стильною, і, звичайно ж, добре зігрівати. Саме їх пропонує інтернет-магазин  https://bigline.in.ua/, в асортименті  якого представлені чудові демісезонні моделі, утеплені зимові, парки, і інший добротний модний одяг.

Нині вибрати ідеальну куртку - завдання не з легких. Тому що їх різноманітність просто вражає. Але серед простих надійних пуховиків і дизайнерських вишукувань ні-ні, а попадеться щось дійсно унікальне. Як, наприклад, куртка з функцією масажу від голландської дизайнерки Pauline van Dongen.

Стильна куртка актуального крою «кокон» з щільного деніму (до речі, наймоднішого в цьому сезоні відтінку) органічно впишеться в міський пейзаж, не привертаючи аж надто багато зайвої уваги.

Але маленький секрет, і головна принада виробу буде відома тільки його власнику. До складу куртки входить не тільки джинс, але також спеціальні дротики і пара мініатюрних моторчиків. І при тривалому натисканні на одну з секретних ділянок, спина куртки почне злегка вібрувати. Що, власне, дизайнер і називає “ефектом масажу”.

За дизайнерською ідеєю, ефект масажу повинен забезпечити користувачеві хвилини розслаблення і захищеності навіть посеред стресів великого міста. Звучить дуже привабливо, щоб не спробувати! Які відчуття виникають при цьому, достеменно невідомо, втім  Pauline van Dongen каже, що вже оримала кілька замовлень.

До речі, незважаючи на тренд керувати «розумними» предметами за допомогою смартфона, активувати масажні функції куртки можна тільки за допомогою дотику. Дизайнер вирішила, що в нашому житті і так занадто багато місця займає телефон.