Обдзвін клієнтів - запорука успішної та ефективної роботи компанії

Успіх компанії складається з величезної кількості компонентів. Це і грамотне просування, і продумана, реалізована маркетингова кампанія, і орієнтування на цільову аудиторію, постійне і стрімке її розширення.

Якщо будуть проблеми в одному із секторів, то це обов’язково призведе до зниження ефективності компанії. Якщо не працювати з новими клієнтами, не розширювати їх базу, рано чи пізно компанія стане просто обслуговувати лише старих, які підуть при першій же більш привабливій пропозиції. Тому дуже важливо знати, що хочуть отримати від конкретної компанії її клієнти. З огляду на їх побажання і потреби, можна приймати правильні управлінські рішення, робити їм вигідніші пропозиції. Якщо їм буде комфортно, вони обов’язково приведуть в неї всіх своїх друзів і знайомих.

Організувавши автоматичне обдзвонювання клієнтів, можна швидко і легко впоратися з цим завданням. Це дозволить не тільки зберегти вже наявні договори, а й поліпшити якість сервісу, розширити клієнтську базу.

Робота з потенційними клієнтами, і такими, що вже співпрацюють з компанією полягає в здійсненні комплексу певних заходів, які, крім обдзвонів і нагадувань про нові послуги та можливості, включають ще й з’ясування думки людей про якість послуг, через що періодично виникають заборгованості по оплаті послуг. Всі отримані відомості заносяться в спеціальний звіт. А замовити послугу автоматический обзвон можна в аутсорсинговому колл центрі ContactCall.

Компанії, які надають подібні послуги, володіють сучасним обладнанням і грамотно навченим персоналом. Він зможе прекрасно впоратися з усіма поставленими завданнями.

Обдзвін клієнтів може організовуватися як в автоматичному режимі, так і за допомогою операторів. Якщо необхідно домогтися максимального ефекту, можна використовувати по черзі обидва методи. Спочатку дзвонить робот, задає питання, а потім передзвонює оператор і уточнює всю необхідну інформацію. У центр передається клієнтська база даних, яка містить контакти абонентів. Формується текст голосового послання, яке буде відправлено всім абонентам під час їх обдзвону.

Крім того, встановлюється і число спроб дозвону, адже далеко не завжди вдається додзвонитися клієнтам з першої спроби. У процесі автоматичного обдзвонювання клієнт отримає записане повідомлення з необхідною інформацією: нові послуги, сума боргу, дії, які він може здійснити завдяки новим можливостям компанії.