Модні тренди: 5 літніх образів з білою футболкою

Поки ми прославляємо маленькі чорні сукні і тренчі, на полицях нашого гардероба загубилася і залишилася незаслужено забутою проста біла футболка, яка не поступається їм в практичності і багатофункціональності. Головне, проявити фантазію в створенні стильних образів.

Білу футболку поряд з джинсами можна сміливо ставити в один ряд з іншими символами жіночої емансипації. Це поєднання увійшло в моду після виходу фільму “Бунтар без причини”, де Джеймс Дін бунтував і шукав своє місце в життя в такому вбранні. За Діном сміливо повторило все чоловіче населення земної кулі, прикупивши собі кілька пар нових левайсів і білих майок, а через деякий час, право носити джинси і футболки відвоювали жінки. Так в наших гардеробах з’явилися легендарні джинси-бойфренди і не менш легендарні білі футболки.

Може поєднання джинсів і футболки здається вам чимось занадто очевидним і простим, а душа лежить до деніму і різноманітності? У цьому випадку можете бути впевнені в тому, що така футболка створить стильний лук разом з джинсовим комбінезоном.

Втім, не джинсом єдиним живе сучасна модниця. Якщо ви до сих пір не були впевнені з чим носити строкаті літні брюки, а вони в широкому асортименті представлені в інтернет-магазині https://gols.com.ua/, то просто діставайте білу футболку і вирушайте в такому вбранні у справах.

Білий колір зможе відредагувати безліч інших відтінків в вашому образі і зробить його чистішим. Довести багатофункціональність білої футболки змогли сучасні it - girls, надягаючи її під романтичні сукні комбінації і доповнюючи образи легкими кросівками або босоніжками з тонкими ремінцями.

Часом в поривах шопінгу ми набуваємо якусь незвичайну, складну за своєю конструкцією річ, а потім протягом довгого часу мучимося, бо не знаємо з чим її надіти. Біла футболка в таких ситуаціях виступає як рятівна частина аутфіта, тому що може вирівняти всю незвичність низу з нехитрістю і простотою верху. Точно так справа йде з яскравими і складними принтами.