Нова заміна обручці - пірсинг на пальці

Якщо ви вибираєте собі обручку, не поспішайте з покупкою! Можливо, воно вам і не знадобиться - адже по світу стрімко рухається новий тренд. Замість класичного колечка з діамантом дівчата вибирають обручальний мікродермал. Це звичайний пірсинг на безіменному пальці.

Зародилося це модне віяння зовсім недавно, але вже сотні (якщо не тисячі!) наречених по всьому світу встигли його випробувати і поділитися фотографіями в соціальних мережах. Їхні аргументи на користь «підшкірних» діамантів прості. По-перше, це оригінально. По-друге, обручку можна втратити, пірсинг - навряд чи. По-третє, такий парний пірсинг деякі пари вважають ще одним вагомим доказом любові.

Але якщо подумати, то такий камінчик на пальці - це дуже незручно: він буде чіплятися за все підряд, від рушників до рукавичок. Та й деякі інтернет-користувачі критикують дівчат-першопрохідців: «А якщо ви розлучитеся, то на пальці залишиться дірка?». Отож, якщо ви шукаєте дійсно оригінальні, стильні і безпечні для здоров’я прикраси для чоловіків і жінок, оцініть чудові пропозиції від інтернет-магазину пірсингу Сакраріум. 

Чи варто замінювати обручку мікродермалом, що думають про це фахівці?

- Пірсинг на пальці (та й взагалі на кисті руки) я б робити не рекомендував, - розповів Максим Івашов, майстер тату і пірсингу. - Причин кілька. По-перше, це дуже боляче, а гоїтися він буде довго, пару місяців. По-друге, руки - та частина тіла, куди простіше всього занести інфекцію. При невдалому проколі можуть залишитися рубці; можна пошкодити нерв або судини.

Але, припустимо, ви зробили такий пірсинг, все пройшло вдало, і все швидко зажило. Подумайте: адже цей камінчик буде чіплятися за все підряд. Навіть кожен раз, коли ви просто миєте руки, з’являється ризик роздратування. А що говорити, якщо ви працюєте руками. Так що дуже ретельно все зважте, перш ніж вибирати таку прикрасу. Мабуть, це підійде тільки реальним фанатам пірсингу, у яких і так на тілі безліч проколів. Їм ще одна особливої незручності не доставить.