Творці Pokemon Go анонсували нову гру

Pokémon Company планує найближчим часом запустити нову гру з покемонами Pokémon Quest для Android-пристроїв. І вже зараз ви можете перейти в Google Play, щоб попередньо зареєструватися користувачем, який бажає отримати цю гру на свій смартфон або планшетний комп'ютер. Сервіс відправить вам електронного листа, коли додаток стане доступним для завантаження.

В кінці травня компанія Nintendo провела в Японії спеціальний захід, присвячений Pokémon, в ході якого анонсувала цілу купу оновлень і доповнень для улюбленої серії. У їх числі абсолютно новий додаток для мобільних пристроїв Pokémon Quest, і назва нової серії ігор для Nintendo Switch, яка з часом може бути зістикована з Pokémon Go.

Pokémon Quest - це безкоштовна RPG для Android, iOS і Switch, яка абсолютно не схожа на Pokemon Go. Замість кишенькових монстрів ви можете завести казкових звірят і бродити з ними по локаціях, знищуючи монстрів, що попадаються по дорозі, а заодно і прокачувати своїх пухнастиків. До речі, всі персонажі промальовані в модному зараз стилі Voxel.

Подорожувати вам належить навколо острова Тумблбуб. Ваші покемони можуть рухатися самостійно, але під час сутичок з ворогами їм можна допомогти, керуючи звірятком за допомогою сенсорного екрану. Як і в Pokemon Go, управління покрокове, тому є можливість планувати дії на кілька кроків вперед. Буде трохи незвично, так як бачити все, що відбувається ви будете зверху.

Ви можете підняти шанси на перемогу вашого покемона в битві, використовуючи Power Stones. Крім того, можна залучити на свою сторону нових тварин. Для цього під час ночівлі в базовому таборі потрібно приготувати для них їжу, використовуючи інгредієнти, знайдені на барвистому острові. Базовий табір може бути побудований з декораціями, які стануть у нагоді під час битви. На офіційному веб-сайті зазначається, що деякі з цих декорацій можна купити за реальні гроші.

Ймовірно, Nintendo сподівається трохи заробити в довгостроковій перспективі, якщо, звичайно, гра «вистрілить». Варто відзначити, що Pokémon Quest фактично розроблений студією Game Freak, яка є відповідальною за створення всіх головних ігор про покемонів.

Однак ще більш цікава новина полягає в тому, що японська фірма в цьому році запускає абсолютно нову пару RPG ігор з серії Pokémon для Nintendo Switch. Ігри «Pokémon: Let’s Go, Pikachu!» І «Pokémon: Let’s Go, Eevee!» будуть римейками класичних ігор з оновленими візуальними ефектами, грати в які можна буде удвох.

Ігри планують запустити в листопаді поточного року. І в той час як неминуче повернення серії цікаве вже саме по собі, інтеграція з мобільного Pokémon GO, звідки можна буде перенести своїх звіряток, а також спійманих покемонів, на приставку Nintendo Switch, є просто вишенькою на торті!

Поки незрозуміло, що саме ви зможете з ними зробити, коли вони будуть доставлені в зону Go Park. Але, принаймні, це, напевно, чудово - бачити всю цю казкову братію на великому екрані. Гравці, які підключаються до Let’s Go, також отримають подарунки, в тому числі нового, ніколи раніше не баченого покемона.

Здається неминучим, що гра в стилі Pokémon Go буде продаватися буквально «з коліс». Ностальгія по іграх першого покоління - вагомий фактор для величезного успіху Pokémon Quest, який може гарантувати ігрі масову аудиторію. На щастя, Nintendo не відмовилася повністю від основної серії і підтвердила, що нова «головна RPG» також прийде на Switch в наступному році і стане продовженням «Pokémon Sun and Moon» 2016 року.

Представляем замечательную зрелищную онлайн игру для футбольных фанатов. В вашем распоряжении виртуальный футбольный менеджер, с помощью которого вы создадите команду своей мечты, и обязательно приведете ее к победе!