Кам’яний посуд у нашому будинку

Ще в період Кам'яного віку стародавні мисливці розводили багаття під камінням і прямо на них готували свою їжу. А всього близько двадцяти років тому дослідники звернули увагу на те, що їжа, приготована на гарячому камені, чудово зберігає всі свої смакові якості. З того моменту і почалася розробка кам'яного покриття для кухонного посуду.

На даний момент вважається, що посуд, котрий має кам’яне покриття, є воістину епохальною досягненням сучасної інженерії і технології виготовлення посуду. Вже зараз можна вільно придбати каструлі, всілякі сковорідки, жаровні і інше кухонне начиння з кам’яним покриттям.

Одним з різновидів кам’яного посуду є сланцеві підноси, тарілки, і блюда, які сьогодні можна зустріти в ресторанах, суші-барах, кафетеріях. Ці красиві, стильні предмети для сервірування використовуються для подачі різних страв, починаючи від салатів і закусок і закінчуючи солодкими десертами і гарячими другими стравами. Цей посуд з гірських шаруватих порід відрізняється екологічністю і неймовірною міцністю, практично не має терміну експлуатації. А придбати якісний сланцевий посуд від виробника вигідно можна на сайті сланец.com.

Втім, зараз ми поговоримо про вироби, що використовуються в процесі термічної обробки продуктів, а саме - сковорідки, каструлі, тощо. У чому ж полягають основні особливості посуду з кам’яним покриттям? Очевидно, що такий посуд дає нам можливість готувати вдома корисну їжу без використання жиру. Процес такого готування продуктів дуже схожий з приготуванням на гарячому камінні. Покриття каменю дає вам гарантію того, що якість їжі буде просто чудовою, адже при такому способі максимально зберігається вишуканий аромат і чудовий смак продукту.

При всьому при цьому, різницю ви відчуєте моментально. Покриття з каменю допоможе Вам не тільки якісно приготувати їжу, але і зробити це максимально швидко!

Переваги посуду з кам’яним покриттям.

- Покриття з каменю є найстійкішим, яке зовсім не дряпається і не сколюється після ударів і падінь;

- Посуд з кам’яним покриттям дає можливість смажити їжу абсолютно без використання олії і жиру, як би ви це робили на гарячому камені біля багаття;

- Покриття з каменю дасть вам можливість досягти найвищих результатів в приготуванні їжі. На виході ви отримаєте найвишуканіший смак продукту;

- Їжа зовсім не пригорає і не пристає до посуду, навіть якщо ви не будете використовувати олію чи жир;

- Користуватися таким кухонним начинням можна абсолютно на будь-який печі, навіть на індукційній;

- Використання посуду з кам’яним покриттям повністю позбавить вас від почуття страху зіпсувати їжу (наприклад, пригорання або надмірного пересушування).

- Весь посуд з кам’яним покриттям має досить товсте дно, що оберігає її від усіляких деформацій.


У чому полягає унікальність посуду з покриттям з каменю?

По-перше, купуючи в свій будинок такий посуд, ви отримуєте від п’яти років гарантії на антипригарні покриття. Саме цей факт дає продукції з кам’яним покриттям вийти і стати до лав інноваційних лідерів на світовому ринку посуду. Зараз з упевненістю можна говорити про те, що дуже скоро посуд з кам’яним покриттям раз і назавжди витіснить кухонне начиння, що має тефлонове покриття.

Як відомо, тефлон є бездоганним тільки до появи перших подряпин. До того ж, вченими було доведено, що тефлон при нагріванні починає виділяти далеко не найкорисніші та приємні речовини для здоров’я нашого організму. На противагу йому, покриття з каменю абсолютно не боїться будь-яких подряпин, не має значення і їх кількість. Тим більше вам ніколи не доведеться користуватися металевими шкребками, так як всі кам’яні покриття дуже легко відмиваються звичайною губкою і теплою водою. А іноді щоб очистити, наприклад сковорідку з кам’яним покриттям, зовсім достатньо протерти її простою вологою серветкою.

Напевно, не варто зайвий раз говорити про те, що посуд з кам’яним покриттям надзвичайно міцний. Міцність кам’яного покриття анітрохи не поступиться міцності гірських порід, і не робить її важкою.

За допомогою цього інноваційної посуду у вас буде можливість готувати їжу, корисну для здоров’я. При цьому їжа не втратить своїх цінних якостей і збереже в собі всі вітаміни і поживні речовини. І найголовніше - камінь при нагріванні не виділяє ніяких шкідливих речовин!