Контрольні браслети: специфіка і переваги використання

Масові заходи вимагають істотної уваги від організаторів. Як перетворити аморфні бродіння мас в більш послідовний і упорядкований процес? Для цього знадобляться досягнення прогресу, в тому числі і такі аксесуари як контрольні браслети.

Переваги браслетів

Елементарний браслет представляє істотній інтерес для організаторів заходів, так як дозволяє:

- зручно ідентіфікуваті учасників;

- грамотно розподіляті потоки людей;

- контролювати і нівелювати створення натовпів і інші подібні негативні явища;

- створювати розвинену інфраструктуру;

Насправді такий способ ідентіфікації як контрольний браслет виконує роботу безлічі співробітніків, які потрібні практично на будь-якому заході. Наприклад, на пропускних пунктах з’являється можлівість полегшити роботу охоронця, так як браслети зі зчітуваними даними або зовнішнімі відмінностямі точно ідентіфікують людей. З’являється можлівість пропонуваті оптимальну кількість пунктів обслуговування для кожного типу учасников заходу. Таким чином, люди можуть відчувати себе комфортніше.

Якщо використовувати більш просунуті варіанти, то з’являється можлівість отримувати додаткові вигоди. Наприклад, існують такі браслети, які можуть використовуватися в якості платіжного інструменту. Відвідувачі заходу можуть, для прикладу, оплачувати браслетом напої в барі, або щось подібне. Як правило, продажі з використанням такого способу значно збільшуються.

Існує и безліч інших переваг і напрямків використання. Для прикладу, багато сучасних фітнес-клубів використовують контрольні та Іменні браслети. У підсумку вони значно економлять на обслуговуючому персоналі і більш якісно надаються послуги.

Які матеріали використовують

В якості матеріалів для контрольних браслетів найбільш поширеними варіантами є:

- синтетичний папір, який виготовляється з використанням полімерних компонентів. Відмінною особливістю є гладкість поверхні, яка дозволяє використовувати різноманітний друк високої точності, в тому числі і фотодрук. Такий папір не тільки міцний, але і витримує воду, в тому числі і хлоровану, тобто може використовуватися в басейнах і аквапарках.

- силіконові браслети мають високу міцність і можуть використовуватися для виконання найрізноманітніших завдань. Найбільшого поширення набули силіконові браслети в якості відмітної риси учасника тієї чи іншої благодійної акції. Крім цього, силікон забезпечує можливість створення функціональних виробів. Наприклад, браслет з спеціальною вбудованою капсулою може використовуватися для того, щоб відганяти комах.

- вінілові варіанти мають невисоку вартість і високиий ступінь зручності. Саме тому такі контрольні браслети часто використовують для опен-ейрів і подібних заходів. Застібки тут зручні, існує можливість наносити різні зображення.

- RFID володіє можливістю програмувати електронний чіп, який використовується в браслеті. Таким чином для заходу може повністю вирішуватися завдання по забезпеченню контролю входів. Тут потрібні тільки зчитувальні пристрої і більш нічого, так як сигнал передається з чіпа радіочастотними хвилями.

Компанія Club Control Wristbands пропонує широкий вибір вінілових, силіконових, тканинних, паперових контрольних браслетів з логотипами. Такі аксесуари дозволять оперативно і зручно ідентифікувати учасників різних масових заходів, виявити всіх сторонніх осіб, а також використовувати їх в якості ефективного рекламного носія.