Практичні поради щодо вибору торгового павільйону чи кіоску

Для підприємців, які знають толк в організації бізнесу і грамотно здыйснюють свої справи, важливі всі деталі. Комплексний підхід до різного роду питань, оцінка власних вимог і можливостей, аналіз і опрацювання всіх, навіть самих незначних моментів - все це неминуче призведе до позитивного результату.

Одним з основоположних пунктів бізнес-процесу є вибір торгового павільйону чи кіоску для реалізації продукції, надання різних послуг і інших виробничих цілей. Виготовлення торгових павільйонів є на даний момент пріоритетним напрямком діяльності багатьох будівельних організацій, так як споруда такого роду конструкцій є одним з найпростіших і зручних способів організації торговельної площі. І якщо ви бажаете якісний купити торговий павільйон, ознайомтесь з вигідними пропозиціями від компанії “AРТМЕТАЛЛ УКРАИНА”.

Переваги торгових павільйонів

Будинки подібного типу мають ряд переваг, які вигідно відрізняють їх від споруд, побудованих за іншою технологією. Важливим аспектом є висока швидкість і мобільність споруди, а також відсутність необхідності використання спеціальної будівельної техніки з огляду на малу вагу будівельних елементів і численної бригади для монтажу будівлі. Також до переваг даного виду споруд можна віднести досить невисоку вартість з огляду на використання сучасних, недорогих матеріалів, що відповідають усім нормативним вимогам.

Що потрібно знати

При прийнятті рішення на користь вибору в якості торгової площі модульних швидкомонтованих будинків, необхідно визначитися з проектом торгового павільйону чи кіоску. В даний час існує велика база готових рішень, що дозволить в максимально стислі терміни стати володарем павільйону для торгових цілей. Альтернативним варіантом є проектування з урахуванням індивідуальних вимог і особливостей.

Для початку необхідно визначиться з розмірами будівлі виходячи з цільового навантаження і експлуатаційних особливостей споруди. Великим плюсом є можливість вибору абсолютно будь-якої площі і конфігурації будівлі з урахуванням особливостей ділянки, на якій буде розташовано торговий кіоск, та інших побажань навіть найвибагливішого замовника.

За основу для вибору розміру будівлі необхідно взяти функціональне призначення об’єкта, а також виходити з обсягу фінансування. Для роздрібної торгівлі підійде невеликий кіоск-вітрина з хорошою оглядовістю і площею від 5 до 15 кв.м. Торговий павільйон, площа якого перевищує 15 кв.м є самостійною будівлею з окремим входом і підійде в якості магазину для дрібнооптової торгівлі, місця громадського харчування або сервісної станції для надання різних послуг.

Вибір матеріалу

При виборі матеріалу для внутрішньої і зовнішньої обробки торгового кіоску ключову роль відіграє призначення споруди і особливості експлуатації. Каркас споруди виготовляється із сталевого або оцинкованого профілю, при цьому вартість другого значно перевищує вартість першого. Якщо споруда буде використовуватися в складних погодних умовах, існує необхідність особливого кліматичного виконання будівлі. Як утеплювач для стін і перекриттів можна вибрати пенопластовую плиту або мінеральну вату, що дозволить експлуатувати приміщення при широкому діапазоні температур; для кращої герметизації даху хорошим варіантом є гидробарьер.

У разі здійснення сезонної експлуатації торгового кіоску в якості внутрішньої обробки можна зупинити свій вибір на такому матеріалі, як оргаліт, по-іншому, деревоволокнисті плити (ДСП). Даний варіант обробки відрізняється невисокою вартістю, але також і високими тепло- і гідроізоляційними властивостями.

Також можна вибрати орієнтовано-стружкові плити (OSB), ламіновану деревоволокнисту плиту середньої щільності (МДФ), але ці варіанти зажадають збільшення обсягу фінансування.

Але найпоширенішим і оптимальним за вартістю, естетичними параметрами та іншими характеристиками матеріалом серед варіантів внутрішньої обробки торгових приміщень є пластикова вагонка. Відмінною рисою вагонки від пластикових панелей є її менша ширина, що сприяє зоровому збільшенню площі приміщення, і спосіб монтажу.

Ще одним великим плюсом є широкий вибір колірних рішень даного виду оздоблювального матеріалу - різноманітна однотонна палітра, різні варіанти оформлення «під дерево», всілякі візерунки та орнаменти різної тематики. Все це дозволяє максимально точно розробити дизайн торгового приміщення і підібрати підходящий варіант для кожного індивідуального випадку.