Візитки з діамантами: як запам’ятатися клієнту

Візитівки давно стали незмінним атрибутом ділової людини, вони дають можливості швидко обмінятися контактами, для подальших переговорів. Швейцарська компанія Black Astrum вирішила зробити з візиток щось більше, ніж простий шматок картону, додавши елегантності, шику і ... трохи божевілля. Одна їх візитна картка серії Signature Card обійдеться від 1.500 доларів, що дає їм право носити титул найдорожчих в світі.

Як розповів автор концепції діамантових візиток Суфьян Хавайо, Signature Card дозволяє презентувати себе в найвигіднішому світлі. Дизайн кожної візитки в наборі унікальний, а на виготовлення комплекту карток необхідні діаманти, загальною вагою до 30 карат.

Кожна картка створюється з найтоншого листа металу з обробленими особливим чином краями і інкрустується діамантами. Середня ціна однієї дорогоцінної візитки сягає $ 1,5 тис. Компанія приймає замовлення на виготовлення карток тільки невеликими партіями по 20, 50 або 100 штук.

Творці дорогоцінних візиток впевнені, що їхня продукція буде цікава найбагатшим людям Європи, Азії та Близького Сходу. На даний момент інтерес до Signature Card вже проявили кілька бізнесменів і американських знаменитостей, імена яких компанія поки не розголошує. Звичайно, лише одиниці зможуть собі дозволити подібну розкіш, зате на сайті  http://expres-druk.com можна замовити по доступній вартості візитівки у чудовому виконанні.

До речі, до випуску діамантових візиток від Black Astrum найдорожчими картками в світі вважалися візитки компанії Mitsubishi Materials Corp, виготовлені з золота 999-ї проби.

Автори цих візиток стверджували, що вироби отримали стандартний розмір, тому легко вміщаються в спеціальному чохлі для business card. Вага золотої візитки становить менше 1 грама, а вартість однієї такої картки досягала від $ 85 до $ 500.

Спочатку компанія Mitsubishi Materials Corp позиціонувала свій продукт як незвичайний сувенір, який можна вручати партнерам по пам’ятних дат. Однак заможні клієнти були готові використовувати їх постійно для створення власного розкішного стилю.