Урізноманітнюємо гардером: 4 способи зробити оригінальнішими джинси

Бувають такі моменти, коли хочеться освіжити гардероб і душа вимагає якихось оригінальних рішень. Вийти за рамки звичного «сходила в магазин-купила дрібничку» часто допомагає хендмейд. Це, до того ж, чудова можливість оживити старі і вже дещо набридлі речі.

Візьмемо, наприклад, джинси. Без них нікуди, у всіх вони є. У когось дешевий ширпотреб, а хтось ощасливив себе придбанням на http://denim.ua/g2757427-levis-501-original справжніх брендових Levis 501.

Найчастіше джинси знаходять друге життя після простих маніпуляцій з ножицями, раз-раз - і штани перетворюються на елегантні шорти! А як надати джинсам оновлений вигляд, не вдаючись до таких радикальних заходів? Ось кілька варіантів.

Написи

Саме так, все просто. Надихаюча цитата з книги, рядки з улюбленої пісні або ж фраза авторитетної для вас особистості (тільки не забудьте перевірити її на точність і достовірність) - все прикрасить ваші джинси. У хід можуть піти голки і нитки, при бажанні - перманентні маркери. Поділіться своїми ідеями з
світом!


Намистини

Перли і всілякі намистини - ще один прекрасний спосіб задекорувати джинси. Вони давно стали з’являтися в магазинах і в мас-маркетах, але при бажанні подібну стильну річ можна організувати самостійно, підключивши до справи безмежні простори фантазії і свої золоті ручки.


Фарби

Інший вельми цікавий варіант: перетворити свої джинси на художнє полотно, озброївшись спеціальними фарбами і пензлем, а далі - що ваше чуття художника скаже!

Можна надихнутися прикладами інших оригінальних модників, використовуючи трафарети або вимальовуючи квіточки. Ну або просто наслідуйте Поллок, розбризкуючи фарбу.


Вишивка

Не дарма ж пройшли уроки праці в школі - хто хрестиком вміє вишивати, хто гладдю, а хтось і всіма перерахованими вище техніками. При бажанні можна знайти туторіали і вишити якусь неймовірну, наприклад, квіткову композицію. Самі вибираєте колірну гамму, яка буде найкращим чином гармоніювати з вашим гардеробом. Ну, а якщо вишивка гладдю - це не про вас, спробуйте грубі стібки білими нитками - виглядає свіжо і ефектно.

Ось такими нехитрими способами ви зможете побути в ролі дизайнера і спробувати що-небудь нове. Пробуйте і експериментуйте!