Найголовніший трансфер. Кріштіану Роналду перейшов у “Ювентус”

Мабуть, головна угода міжсезоння вже відбулася. Прийнявши рішення покинути "Реал", один з кращих футболістів сучасності Кріштіану Роналду продовжить кар'єру в "Ювентусі".

У вівторок події розвивалися стрімко, і новини про найгучніший трансфер останніх років надходили в режимі нон-стоп. На фінальний раунд переговорів до Греції, де відпочиває зараз Кріштіану Роналду, відправився президент “Ювентуса” Андреа Аньєллі. Паралельно в Мадриді останні деталі угоди з керівництвом “Реала” залагоджував агент португальця Жорже Мендеш.

Саме мадридський клуб першим оголосив про перехід, опублікувавши офіційну заяву, в якій говориться:

- “Реал” хоче висловити подяку гравцеві, який став кращим в світі і виявився однією з найяскравіших подій в історії нашого клубу і світового футболу. Крім завойованих титулів, трофеїв і перемог, Кріштіану Роналду за 9 років став символом непересічного спортивного таланту і самовідданої роботи.

Легендарний бомбардир приніс “Реалу” 451 гол, і це абсолютний рекорд. Зігравши у 438 матчах роналду отримав 16 почесних титулів, включаючи чотири кубка Ліги чемпіонів, з них три поспіль. З індивідуальних трофеїв Роналду в складі “Реала” виграв чотири “Золотих м’яча”, три “Золотих бутси” і багато інших нагород.

Для “Реала” Кріштіану Роналду завжди залишиться справжнім прикладом для майбутніх поколінь”.

За даними Marca, “Ювентус” заплатить за цей трансфер 112 мільйонів євро, і угода увійде до п’ятірки найбільших в історії футболу. Роналду за умовами нового контракту буде заробляти 30 мільйонів в рік.

Крім того, футболістові, якого в Іспанії засудили до 2 років умовного ув’язнення і великого штрафу за ухилення від сплати податків, вигідне італійське податкове законодавство. У 2017 році на Апеннінах прийняли закон, спрямований на залучення інвесторів і знаменитостей, які тепер мають право виплачувати не більше 100 тисяч євро від своїх зарубіжних доходів.

А тим часом в інтернет-магазині https://footballmall.com.ua/g22507852-futbolnaya-forma ви можете замовити якісну зручну футбольну форму Nike, інший спортивний одяг і взуття по найкращій в Україні вартості.