Якою повинна бути нижня білизна для сну

Часто жінки сплять в зручних майках і штанях від піжами або надягають стару футболку чоловіка. Але нижня білизна має бути не тільки зручною, але і красивою і сексуальною! Для кожної жінки можна підібрати ідеальний фасон нижньої білизни.

Кожна наречена у свій найурочістіший в житті день прагне бути чарівниою і привабливою, особливо це стосується першої шлюбної ночі. І в цьому їй допоможе якісна весільна нижня білизна, яку можна замовити на https://secretlove.com.ua/ru/87-svadebnoe-bele.html. Чудові вишукані атласні, шовкові, трикотажні халати, пеньюари, панчохи, нічні сорочки здатні максимально підкреслити досконалість тіла. Ваш обранець точно не зможе встояти перед вашою вродою і секуальністю!

Сорочка
 
Для тендітних і струнких дівчат хорошим вибором може стати довга сорочка, яку потрібно підбирати з урахуванням матеріалу і кольору. Сорочка для сну повинна бути виконана з 100% бавовни і мати пастельні відтінки.
 

Нічна сорочка
 
Нічні сорочки А-силуету вигідно підкреслюють груди, приховуючи при цьому недоліки в області живота і стегон. Такий вид нижньої білизни облягає ліф, рівномірно розширюючись до низу. Відповідний матеріал для такої нижньої білизни - напівпрозорі легкі тканини, а відтінки - червоні і чорні. По довжині беріть сорочку, яка сягатиме середини стегна.
 

Топ плюс трусики-шорти
 
Якщо ваші плечі здаються вам широкуваті, то цей вид білизни допоможе візуально зробити їх вужчими. Топ повинен бути з трикутними чашками, пастельних тонів з шоколадно-коричневої окантовкою.

Маленька чорна сорочка
 
Маленька чорна сорочка, подібно маленькому чорному платтю, проста і витончена. Вибирайте 100% бавовну. У сорочки повинен бути трикутний виріз і довжина до середини стегна. Вітається крій широкий в стегнах і звужується до низу.
 

Топ плюс трусики-сліпи
 
Якщо вам не подобаються ваші стегна, а ноги здаються не досить довгими, то візьміть класичні трусики-сліпи, що мають трикутну форму з обох сторін. Для верху візьміть топік на тонких бретельках без вирізу. Рекомендований матеріал 100% бавовна. Як правило, в магазинах топи і сліпи можна знайти в комплекті, відповідно, вони будуть одного забарвлення.
 

Фіолетовий колір
 
Дівчині з великими грудьми не рекомендується ховати їх за безформністю футболок! Ідеальним вибором стане бюстгальтер на широких бретельках, а також шорти або класичні трусики-сліпи. Але головне тут колір - вибирайте фіолетовий комплект.
 

Стиль пін-ап

Якщо фігура в дівчини схожа на пісочний годинник, тобто у неї тонка талія, круглі груди і округлі стегна, то ідеальним вибором в такому випадку стане вінтажна мереживна білизна чорних відтінків кольору. Бюстгальтер можна взяти з глибоким декольте, а трусики-трикутники з високою талією підкреслять пропорційність тіла.
 

Мереживна сорочка
 
Для худих дівчат зі стрункими ніжками підходить обтягуюча мереживна сорочка з тонкими бретельками, довжиною вище коліна. Обтягуюча сорочка в червоних відтінках справляє дійсно вражаючий ефект.
 
Шовкова білизна
 
Дівчатам з худою конституцією, що нагадує хлоп’ячу, найкраще підійде шовковий комплект з топа на широких бретельках і вільних шортиків. Зупиніться на пастельних відтінках. Така білизна зручна тим, що її можна використовувати не тільки в якості піжами, але і як домашній одяг.
 
Смугаста білизна
 
Також на худеньких дівчат добре виглядає білизна в горизонтальну смужку, оскільки вона візуально додає об’єм фігурі. Візьміть топ в спортивному стилі, з перекрестом на спині. Трусики можуть бути сліпи або у вигляді шортів.