7 речей, які ви повинні знати перш, ніж вперше візьмете онлайн позику

Багато з нас вже давно забули ті часи, коли доводилося кілька років дбайливо складати гроші під матрацом, щоб придбати бажану річ. В даний час все набагато простіше. Побачив, захотів, взяти позику і купив. Не треба більше відтягувати покупку довгоочікуваної речі, позика завжди прийде на допомогу.

Проте, щоб не потрапити в халепу, потрібно чітко усвідомлювати всі позитивні і негативні моменти, з якими може зіткнутися позичальник. Існує декілька найважливіших речей, про які варто знати, перш ніж ви візьмете онлайн кредит.
 
Ознайомтеся з репутацією фінансової організації

Не варто бігти за кредитом в першу-ліпшу фінансову організацію. На жаль, в цій сфері достатню кількість шахраїв. Тому перш за все перевірте, чи є у цієї кредитної організації відповідна ліцензія, а також з’ясуйте чи перебуває вона в єдиному реєстрі Нацбаку. Не зайвим буде також почитати відгуки, про обрану вами організацію в інтернеті.

Заздалегідь продумайте, як ви будете повертати борг

Перш ніж взяти міні позику, оцініть ваші фінансові можливості. Не варто піддаватися емоціям і стрімголов бігти за кредитом, як тільки ви побачили предмет свого обожнювання. Оцініть ваші доходи. Чи вистачить вашої зарплати, щоб кожен місяць виплачувати борг? Розпишіть докладно всі ваші доходи і витрати і складіть бюджет, щоб потім не було сюрпризів.

Захистіть свої персональні дані від шахраїв

Якщо ви оформляєте кредит онлайн, варто серйозно поставитися до безпеки ваших персональних даних. Ваші паролі і номери ваших кредитних карт можуть стати відмінним уловом для шахраїв. Щоб убезпечити себе від крадіжки персональних даних не забудьте встановити антивірусну програму на ваш комп’ютер. Також небезпечним може бути і підключення до безкоштовного інтернету, джерело якого вам невідоме.

Онлайн позика може поліпшити кредитну історію

Також не забувайте, що онлайн кредит може допомогти вам поліпшити вашу кредитну історію. Звичайно, для цього вам доведеться показати себе в якості зразкового позичальника, і повертати весь борг в обумовлені терміни.

Оформити мікро кредит онлайн набагато легше, ніж взяти його в банку

Також пам’ятайте, що для того щоб оформити мікро позику вам не потрібно надавати різні довідки і документи. Єдине, що знадобиться - це ваш паспорт. Рішення про видачу буде прийнято практично миттєво. Автоматична система оцінить ваше фінансове становище за кілька хвилин. І звичайно, вона поставиться до вас набагато лояльніше, ніж співробітник банку.

Ознайомтеся з усіма деталями договору

До того, як поставити фінальний підпис і натиснути кнопку, не полінуйтеся прочитати всі умови договору. Уважно оцініть процентну ставку, терміни виплати і розміри штрафів за несплату. І якщо вам що-небудь незрозуміло, краще задати всі питання до того, як ви отримаєте позику. Так ви зможете уникнути неприємних сюрпризів і не потрапити у фінансову яму.

Визначтеся, на що саме ви хочете взяти гроші

Цей пункт також має велике значення, якщо ви зважилися взяти онлайн позику. Ви повинні усвідомлювати, що гроші вам доведеться повертати. Тому, перш ніж підписати договір подумайте, на що ви збираєтеся витратити гроші. Після цього оцініть, яка саме сума вам знадобиться. Якщо вам не вистачає грошей до зарплати, чітко розрахуйте суму, яка вам знадобиться на харчування, транспорт і оплату рахунків. Тільки після цього натискайте заповітну клавішу «отримати позику».

Терміново потрібні гроші? Сервіс https://cashpoint.ua пропонує на вигідних умовах позику до 20 тис грн, кошти ви отримаєте вже через 20 хв. від подачі заяки.