Роботи станцювали стриптиз в Лас-Вегасі

Майбутнє стриптизу під загрозою! Скоро на жердині не залишиться жодної живої дівчини, а замість них будуть виступати бездушні роботи. У всякому разі, у цьому переконані прихильники робототехніки, і інших сучасних інновацій. Нещодавно у американському Лас-Вегасі на виставці інноваційних винаходів світу CES - 2018 показали кіборгів, які, за переконаннями їх розробників задовольнять сексуальні бажання всього людства (ну, чи майже всього).

Отож в рамках виставки в клубі Sapphire Gentleman’s Club в Лас-Вегасі відбулося стриптиз-шоу, де вдало виступили два жіночих андроїда, розповідає видання Thedailybeast. Кажуть, присутні чоловіки навіть кидали їм купюри як справжнім професійним стриптизеркам!

Якщо подивитися відео, то, здається досить сумнівною розвагою. Ну, хіба що спроба показати можливості робототехніки. Чого не скажеш про дійсно хороший львівський стрип бар RAFINAD-CLUB. Все тут заради приємного відпочинку клієнтів. Повний релакс гарантовано!

Початковий задум організаторів був такий - залучити поряд з чоловіками жінок, яких може зацікавити технічна новинка. Sapphire Gentleman’s Club, який, хоча і не є офіційним майданчиком CES, традиційно відвідується більшістю чоловічої аудиторії виставки, зібрав чимало глядачів і на цей раз.

Роботи-стриптизерки, яких звали R2DoubleD і TripleCPU, змогли навіть заробити - під час виступу поряд з ними знаходилися плакатики з написами «Потрібні гроші на зарядку батарей» і тому подібними, і купюр до їхніх ніг було кинуто чимало. Хоча не обійшлося і без критики - багато чоловіків визнали їх недостатньо технічно розвинутими і не дуже реалістичними.

Примітно, що “розпусні” роботи були представлені не якоюсь відомою корпорацією, а лондонським художником-одинаком Джайлсом Уокером. Тепер він не дуже задоволений, і як пише видання Recode, відчуває себе нікчемним сутенером, котрий нагло заробляє на бідних роботах. Варто зазначити, що створені в 2008 році з частин манекенів і оснащені відеокамерами андроїди замислювалися ним як проект проти тотального стеження.

Художник вважає, що роботи не повинні використовуватися в секс-індустрії, інакше може бути використана можливість створювати роботів-дітей або вдаватися до перекручень іншим способом. Однак після дебюту його андроїдів в стриптиз-клубі ці співчутливі признання виглядають трохи запізнілими.