10 переваг використання об'ємних букв в якості фасадних вивісок

Безсумнівно, абсолютно кожен підприємець бажає отримувати якомога більше прибути. Привабити потенційних клієнтів може яскрава і незвичайна вивіска. В якості такої вивіски ідеально підійдуть об'ємні букви.

Давайте розберемося, що це таке, а також як об'ємні букви можуть допомогти вам в залученні клієнтів, а на сайті https://printfactory.com.ua/obyemnye-bukvi/ компанії Printfactory ви зможете по найкращій вартості замовити об'ємні букви з різних матеріалів, розмірів, кольорів і конструктивних особливостей.

Отже, як нескладно здогадатися виходячи з назви, об'ємними літерами називають конструкцію, яка виконана вигляді букви. Насправді в більшості випадків під цим поняття сприймаються не тільки конструкції, виготовлені вигляді букв, адже цілком можливо виготовити об'ємну конструкцію будь-якої іншої форми. Як правило об'ємні букви оснащуються підсвічуванням. Однак в деяких випадках можна обійтися і без неї.

І все ж щоб не відчувати почуття когнітивного дисонансу давайте подивимося, чим вивіска їх об'ємних літер практично в будь-яких випадках краще за інші види фасадних вивісок.

  • Букви легко узгодити з міськими інстанціями. Міські художники найохочіше підписують прив'язки саме з таким видом інформації. Якщо в спальних районах ще є шанс узгодити короб, що чим ближче до центрального району - тим більше заслужених вимог до вивісок.
  • Літери не псують зовнішній вигляд старовинних споруд. Наприклад, фасад з ліпниною, яких є багато в Києві ах ніяк не зіпсують акуратні оригінальні буквиї.
  • Букви, змонтовані на рамі для кріплення до стіни, вимагають мінімальної кількості точок кріплення. Тобто об'ємні букви не тільки гармонійно виглядають на фасаді. Фасад будівлі піддається мінімальному впливу під час монтажу.
  • Об'ємні букви отримали загальне визнання ще й завдяки тому, що при пошкодженні вивіски, наприклад, бурульками - можна замінити тільки пошкоджені елементи. Якщо буде пошкоджений світловий короб, то знадобиться заміна всієї конструкції. Як показує практика, в зимовий час під зовнішніми впливами пошкоджується не лише поверхня короба, а й рама (боковина короба), освітлення. Вивіска з такими серйозними ушкодженнями ремонту не підлягає.
  • Виготовити пару нових букв дешевше ніж всю конструкцію (короб, тим більше консоль). Дві-три нових літери з легкістю будуть змонтовані на раму. Якщо збереглися файли після виготовлення вивіски - взагалі не буде ніяких труднощів щоб виготовити точно такі ж букви як були. Якщо файли загублені, то і тут є вихід - дизайнер Отріс по фото навіть нестандартний шрифт, потрібно буде тільки сказати висоти літери.
  • Букви можна зробити будь-якого розміру. Якщо букви висотою 60 см можуть вписатися в загальний вигляд будинку, то рівнозначний короб тієї ж довжини і висотою 60 см буде виглядати громіздко і незграбно. При цьому літери великої висоти з легкістю впораються з рішенням завдання «як зробити рекламу помітною». Про погодження короба величезного розміру, звичайно, взагалі можна забути.
  • Світлове рішення букв може бути набагато цікавіше, ніж інших конструкцій. Так, літери можуть бути і з контражурним підсвічуванням. У підсвічуванні букв можна використовувати більше світлових ефектів. Так контролер забезпечить почергове включення кожної букви, при необхідності - миготіння. Діммер використовується для ефекту наростаючої яскравості. RGB діоди - різнобарвне мерехтіння підсвічування. RGB - це взагалі супер ефект, який буде ще добре виглядати хіба що в коробах з композиту з прорізом.
  • Букви легше монтувати. З огляду на те, що букви вже на виробництві встановлюються на раму. Але при цьому довге слово з букв великого розміру (більше 60 см) буде складатися з 2-3-4 частин. Такі частини буде легше піднімати на висоту.
  • Також об'ємні букви можна розташувати по дузі - в будь-якій площині. З коробами такий трюк пройде не завжди.
  • Об'ємні світлові літери завжди добре читані, так як кожен елемент підсвічений окремо. Вони не утворюють загальну світлову пляму.
  • Об'ємні світлові і не світлові літери завжди виглядають заманливо, мають приємні форми, виглядають естетично. Вони будуть радувати потенційних клієнтів, покупців ваших товарів і послуг, перехожих та вас кожен день і кожну хвилину. Таким чином кожна гривня, вкладена в вивіску найближчим часом окупиться, і принесе прибуток.