Як очистити будинок від негативної енергії

Будинок - місце, де ми мріємо, радіємо новим перемогам, сумуємо від безглуздих тимчасових непорозумінь, переживаємо, сміємося, будуємо плани на майбутнє, створюємо свою маленьку державу, що називається сім'я, та й просто і живемо. Але головне, це місце, де ми можемо бути по-справжньому самі собою - без масок, фальші і лицемірства. Але іноді трапляється так, що знаходження в квартирі або будинку стає нестерпним, з'являється невиправдане почуття тривоги, страху, безсоння, починаються конфлікти на рівному місці між членами сім'ї, в'януть рослини.

Все це свідчить про вплив негативної енергії на житло. Напевно з цим в сучасному світі стикалися багато. Адже навколишній світ працює як якийсь енергетичний вампір, і ми самостійно не в змозі захистити себе і свій будинок. Так що ж робити, щоб очистити рідне вам приміщення від негативу.

Безумовно, одним з найдієвіших методів буде освячення священиком. Але за церковною традицією відбувається це раз, як правило, після капітального ремонту, переїзду чи інших аналогічних обставин, в рідкісних випадках люди звертаються за повторним освітленням. Цікаво, але в давнину обряду освячення приміщення як зараз, не було. Віруючі люди самостійно окропляли свої домівки свяченою водою, читали молитви і наповнювали їх пахощами спеціальних ароматичних смол, дим яких символізував Божу благодать. Ось і сьогодні візьміть собі за правило раз на тиждень з церковною свічкою, кадилом, святою водою і молитвами обходити свій будинок.

При цьому дотримуйте кілька нескладних правил: для початку оберніть низ свічки папером або фольгою, щоб віск не капав на підлогу, потім запаліть її, підійдіть до вхідних дверей усередині квартири, станьте до неї обличчям і починайте рухатися, читаючи молитви, зліва направо по всьому периметру житла.

Обов’язково заходіть в усі кімнати. Пам’ятайте, переміщатися потрібно виключно проти годинникової стрілки, так як саме це символізує спустошення. Намагайтеся візуалізувати, як вогонь спалює весь негатив у вашому домі. Після того як ви обійде всі приміщення і знову повернетеся до вхідних дверей, поставте свічку біля входу і дайте їй догоріти. Коли вся свічка згорить, загорніть залишок воску в папір, фольгу або пакет і закопайте в землю. В кінці ритуалу наповніть очищений простір пахощами ладану.

Ще один старовинний спосіб - очищення будинку звучанням дзвонів, звукові хвилі якого очищають навколишній простір, приводячи його в гармонію. І це не просто слова, а доведений безліччю досліджень факт. Цілюща музика підвищує вібрації навколишнього простору та й самої людини, а оскільки негативна енергія має низькі вібрації, вона розсіюється під впливом високовібраційної дзвонарської музики. До того ж, якщо дзвін з’єднати з молитвою, результат буде неперевершений. Але пам’ятайте, даний обряд варто взяти за правило, одноразова процедура навряд чи дасть відчутний результат. До речі, тягти додому масивний дзвін не потрібно, для цього підійде якісний аудіозапис, який ви зможете слухати відразу ж, як тільки з’явиться вільний час.

Також дуже дієвим і простим способом є миття підлоги водою з відваром полину, і, незважаючи на сучасну механізацію всіх процесів прибирання, робити це потрібно руками. Так ви створюєте особливу захисну ауру. Використану воду краще вилити за межами будинку.

Прекрасними поглиначами негативу є дерева-вампіри: липа, осика, черемха. Для цього зробіть невеликий брусок з обраного вами дерева, покладіть його в приміщенні, де вам некомфортно. Але тут варто бути гранично акуратним, адже разом з негативом дерево може увібрати і ваші сили, тому не рекомендується знаходитися поблизу нього тривалий проміжок часу. Міняти брусок варто раз на місяць.

Візьміть на озброєння ще один нескладний метод. Для цього вам знадобиться кілька цибулин, розрізаних навпіл. Кожну половинку зрізом вгору розмістіть в центрі кімнат, включаючи всі комори, ванну, туалет. Залиште цибулю на дванадцять годин, за цей час вона вбере в себе весь накопичений негатив, а потім, не торкаючись руками, помістіть половинки в пакет і викиньте за межі будинку або закопайте, щоб ненароком не нашкодити комусь.

На сайті anisima.ru ви дізнаєтесь про  зцілюючу силу молитви Миколаю Чудотворцю, а також, як потрібно правильно молитися.