Показаний прототип складного смартфона Samsung Project V

У Мережі з'явилися фотографії, на яких, як передбачається, показаний прототип складного смартфона Samsung з двома екранами під назвою Project V.

Вже давно відомо, що Samsung розробляє складні смартфони, хоча про них є мало будь-якої підтвердженої інформації. Втім, в Мережі часом з’являються витоки, що демонструють, як передбачається, дизайн таких пристроїв. Наприклад, недавно користувач Twitter MMDDJ_ опублікував фотографії, на яких, як стверджується, показаний Project V - складаний смартфон з двома екранами, який був в розробці в 2015 або 2016 році.

Судячи з усього, Project V був одним із прототипів, можливих рішень для складного смартфона Samsung - його розробка, однак, як повідомляє інсайдер, була скасована. Як можна помітити на фото, пристрій не є «гнучким» (яким, як передбачається, буде Galaxy X) і, відповідно, не має спільного екрану. Зовні пристрій схожий на два скріплених смартфона, що сильно розрізняються по товщині (ймовірно, в «смартфоні» з більшою товщиною знаходиться головна апаратна начинка).

До речі, якщо вам потрібен якісний і недорогий чохол для Samsung A8 і до інших моделей , варто скористася вигідними пропозиціями від інтернет-магазину  armored.com.ua.

Раніше ми писали, що Samsung таємно продемонструвала прототип складного Galaxy X з гнучким екраном в ході виставки CES, в рамках закритого заходу. Ще раніше глава підрозділу IT і мобільних пристроїв Samsung Electronics Донг Джин Ко (Dong Jin Koh) повідомив, що презентація складного смартфона компанії відбудеться в 2019 році.

Стало також відомо, що крім гнучкого екрану смартфон отримає і гнучкий акумулятор. Виробляти таку батарею компанія буде на власних потужностях, заводах підрозділу Samsung SDI, сумнозвісного по проблемам з акумулятором смартфона Galaxy Note 7. Точна ємність акумулятора поки не відома - називається від 3000 до 6000 мАг. Остання цифра не повинна дивувати, оскільки аппрат буде вельми великим - в розгорнутому положенні діагональ його екрану складе близько 7,3 дюйма.

Складений буде компактнішим - 4,5 дюйма, але наявність саме гнучкого акумулятора дозволить використовувати обсяг всього корпусу. Сама батарея нічого очікувати довільно згинатися, вона отримає V-подібний дизайн, припускаючи, що смартфон буде складатися подібно книжці.