Nestle і XPO Logistics побудують в Великобританії цифровий склад майбутнього

Nestlé, найбільша в світі компанія з виробництва продуктів харчування і напоїв, і XPO Logistics, провідний світовий постачальник транспортних і логістичних рішень, спільно створюють центр розподілу площею 638 тис. квадратних футів (60 тис.кв.м) в новому парку логістики SEGRO East Midlands Gateway, що знаходиться в містечку Лестершир, Великобританія.

Цифровий склад майбутнього буде займати, переважно, Nestlé для своїх упакованих споживчих товарів і буде функціонувати в якості тестового середовища для прототипів технологій XPO з метою подальшого глобального масштабу.

У спеціально спроектованому розподільчому центрі, який планується завершити в 2020 році, будуть представлені передові системи сортування та робототехніка поряд з новітньою автоматизацією, розробленою спільно з Swisslog Logistics Automation. Цифрова екосистема сайту буде інтегрувати інтелектуальні дані і інтелектуальні машини одного з найсучасніших центрів управління розподілом в світі, надаючи споживачам більш швидкий і ефективний доступ до KITKAT, MAGGI, NESCAFÉ і іншим улюбленим брендам Nestlé.

Об’єкт, що належить XPO, буде стратегічно розташований в Мідлендсі, щоб скористатися прямим доступом до автомагістралі M1 для автомобільного транспорту, аеропорту Іст-Мідлендс для вантажних польотів і місцевого залізничного вантажного терміналу з прямим доступом до основних портів Великобританії в Саутгемптоні, Феліксстоу, Лондонському шлюзу і тунелю каналу.

А тим часом на сайті vizok.net.ua ви зможете ознайомитись і замовити надійну функціональну складську техніку.

Склад майбутнього буде розташований на штучних плато з озелененням, щоб мінімізувати візуальний вплив на довколишні поселення. Додаткові заходи щодо забезпечення стійкості включають енергозберігаюче світлодіодне освітлення, сучасне безпечне охолодження аміаком, теплові насоси з повітряним джерелом для адміністративних зон і збору дощової води.

Директор Nestlé по ланцюжку поставок Девід Хікс сказав: «Ми дуже раді працювати з XPO Logistics для створення флагманської цифрової складської і технологічної лабораторії в логістичному парку East Midlands Gateway. Наше партнерство з XPO стимулюватиме інновації та експерименти в логістичних операціях в Великобританії і сприяти майбутньому бізнесу».

Річард Кастон (Richard Cawston), керуючий директор, Supply Chain, XPO Logistics Europe, доповнив: «Nestlé доручила XPO створення цифрової архітектури майбутнього. Разом ми створимо безмежні можливості для вивчення нових технологій в сучасному логістичної середовищі. East Midlands Gateway буде працювати і як аналітичний центр, і як стартовий майданчик для інновацій XPO, з далекосяжними бізнес-наслідками».