Жалюзі та рулонні штори на сторожі контролю за сонячним світлом

Будинок, квартира, офіс або магазин - не важливо, яке призначення має приміщення, при його облаштуванні потрібно приділяти особливу увагу вибору віконного оформлення. Грамотне рішення забезпечить не тільки затишок і комфорт, але і дозволить ефективно управляти природним світлом, виходячи з індивідуальних переваг і часу доби.

Для таких цілей сучасні виробники пропонують використовувати автоматичні жалюзі, штори-плісе, рулонні конструкції типу «День-ніч» або «Міраж». Щоб підібрати оптимальний варіант, потрібно детальніше ознайомитися з кожною пропозицією.

Автоматичні жалюзі - ідеальний вибір для великих вікон

У сучасних квартирах часто застосовується панорамне скління. При цьому доступ до вікон нерідко обмежений. Оснащувати їх експерти рекомендують жалюзі з електричним приводом. Рішення легко інтегрується в систему «Розумний будинок». Для його управління застосовується дистанційний пульт.

Переваги продукту:

- простота і висока швидкість зміни інтенсивності проникнення сонячних променів;

- можливість управління жалюзі, які перебувають на вікнах в важкодоступних місцях;

- надійність і тривалий термін експлуатації.

Електропривід можна застосовувати при оснащенні різних видів конструкцій - горизонтальних, вертикальних, багатокомпонентних і т. Д.

Штори-плісе - витонченість і практичність інтер’єру

Такі вироби виготовляються з плісированої тканини. Вони нагадують класичні горизонтальні жалюзі. Але замість ламелей, тут застосовуються полотна різного ступеня прозорості. Їх встановлюють у спеціальний карниз. Останній створюється з алюмінієвого профілю. Фіксація конструкції здійснюється за рахунок струн. Через всі складки проходять напрямні, що забезпечують можливість зміни положення тканини.

Позитивні характеристики цих виробів:

- висока декоративність, що досягається за рахунок застосування полотен з візерунками;

- сумісність з будь-якими видами вікон; зручне управління;

- довгий термін служби.

Інноваційні рулонні штори: денне світло під повним контролем

Сучасні рулонні штори представлені на ринку в широкому асортименті. Крім класичних моделей, покупцям доступні прогресивні конструкції - «День-ніч» і «Міраж». Їх опції схожі, але конструктивні особливості відрізняються. Вони покликані контролювати кількість проникаючого сонячного світла.

Перший варіант створюється з полотен, що складаються з двох типів тканин: прозорі або напівпрозорі смужки тут чергуються з щільними. Змінюючи їх положення, можна обмежувати приплив світла або відкривати йому доступ. За допомогою спеціальної системи управління ті чи інші смуги поєднуються між собою, утворюючи єдине полотно.

Штори «Міраж» складаються з двох тканинних виробів. Одне з них прозоре, а друге - щільне. По обидва боки конструкції перебувають вали. При зміні налаштувань на них можна намотувати прозоре або непрозоре полотно або фіксувати обидва на різних відстанях. Такі продукти визнані найбільш функціональними в ролі інструментів управління світлом. Їх ключові переваги це:

- доступність плавного регулювання;

- сумісність зі звичайними шторами і гардинами;

- ефективний захист від шкідливих ультрафіолетових випромінювань, що псують меблі та інші предмети інтер’єру;

- можливість повного затемнення в денний час для створення інтимної обстановки;

- практична система управління, що дозволяє змінювати налаштування рухом однієї руки;

- тривалий термін експлуатації. Випускаються такі вироби в різних колірних виконаннях, що дозволяє кожному власнику підібрати варіант, що ідеально відповідає вимогам, смакам і дизайнерським задумам.

Вишукана елегантність, бездоганна якість і функціональність - все це про рулонні штори від компанії “Фабрика Комфорта”, а тут можна детальніше ознайомитися з цією продукцією, її перевагами. До речі, саме зараз чудові знижки на роллетні жалюзі і інші вироби.