Xiaomi представила безпечну для очей настільну лампу

Компанія Xiaomi нещодавно представила настільну лампу Yeelight Eye Lamp Pro, яку називає першою дійсно розумною лампою в світі. Головною її фішкою став захист очей від синього кольору, який цілком може посадити зір.

Весь секрет криється в спеціальній технології SunLike, за рахунок якої лампа Xiaomi Yeelight Eye Lamp Pro генерує світло, близьке до природного світла сонця, що і знижує навантаження на очі. Під такою лампою можна безбоязно читати або робити уроки, плюс вона відмінно прикрасить будь-який інтер’єр. Лампа Xiaomi Yeelight Eye Lamp Pro має кілька шарнірних з’єднань для регулювання кута нахилу, до того ж не можна не відзначити поворотну основу, так що світло можна направити так, як буде зручно.

Корпус виконаний зі спеціального металу, а ось можливість заміни самих світлових елементів виробником в прес-релізі не згадана - можливо, що лампа одноразова, але це малоймовірно.

Якісь конкретні терміни початку масового випуску, і ціна Yeelight Eye Lamp Pro на даний момент залишаються невідомими, так само як і яскравість світіння лампи і її потужність - ці параметри Xiaomi розкриє трохи пізніше. А наразі в магазині-складі https://res.ua/ можна по доступній вартості придбати світильники різноманітного призначення, інше освітлювальне обладнання, кабельно-провідникову продукцію, комутаційну апаратуру, контрольно-вимірювальні прилади, розетки, вимикачі, і ще понад 18 тисяч найменувань надійних, функціональних електротоварів для побутових і промислових цілей.