В Англії створили велосипед-майнер

Виробник велосипедів з Великобританії 50 Cycles випустив оригінальну модель електробайка, який здатний добувати криптовалюту. Новий електричний велосипед випущений до 15-річного ювілею компанії 50 Cycles.

Нова серія електричних велосипедів від компанії 50 Cycles називається Toba. У вільний продаж перша партія велосипедів надійде вже у вересні поточного року. Вартість моделей буде коливатися від 2250 до 2400 доларів США, в залежності від комплектації. Погодьтесь, ціна досить суттєва, зате якісні велосипеди для дорослих і дітей, що пропонує інтернет-магазин bikeway.dp.ua обійдуться значно дешевше. Чим же відрізняється Toba від інших двоколісних “родичів”.

Однією з головних проблем для майнерів, що видобувають криптовалюту, є високе споживання електричної енергії. Дослідження показали, що споживання енергії для майнінгу подвоюється кожні півроку.Тому багато компаній прагнуть використовувати екологічно чисту, поновлювану енергію гідроелектростанцій, сонячних батарей і вітрогенераторів.

У компанії 50 Cycles інженери запропонували оригінальне вирішення питання переходу на екологічно безпечну енергію. В механізм велосипеда буде вбудований майнер, що видобуватиме криптовалюту LoyalCoin під час руху. Відстежувати видобуток цифрових грошей можна за допомогою програми, що встановлюється на смартфон.

Велосипед для здорового образу життя, заробітку і захисту навколишнього середовища

Криптовалюта LoyalCoi займає 292 місце в рейтингу CoinMarketCap. Вартість токена LYL становить 0,004374 долара. Виробник заявляє, що проїхавши тисячу миль, можна буде заробити 20 фунтів стерлінгів (26 доларів США) в криптовалюті LoyalCoin.

Засновник і головний виконавчий директор 50 Cycles Скотт Снайт (Scott Snaith) зазначає: «Це перший в світі електричний велосипед, який стимулює користувачів грошовою винагородою».

Глава компанії відзначив, що як і 15 років тому, його компанія побачила в Токіо високий потенціал електробайків, зараз фірма бачить перспективу в криптовалюті і технології блокчейн.

Користувачі Toba зможуть відстежувати, скільки токенів вони генерують за допомогою мобільного додатку. Велосипед матиме свій закритий ключ як доказ власності криптовалюти.