УФ друк  як ефективний інструмент для успішної рекламної кампанії

Сучасні технології відкривають воістину небачені раніше можливості для друку. У галузі виробництва рекламної продукції (і не тільки) важливе місце зайняв УФ друк на жорстких матеріалах. Фактично жоден інший вид друку не може забезпечувати настільки ж високої якості передачі кольорів. Але що з себе представляє ультрафіолетовий друк?

По суті це один з видів струменевого друку з тією лише відмінністю, що в процесі використовуються УФ-затверджуюче чорнило, що застигає під впливом ультрафіолетового випромінювання, завдяки чому на матеріалі утворюється щільна плівка.

Серед важливих переваг такого друку в першу чергу потрібно виділити можливість нанесення практично на будь-яку поверхню. Природно, попередньо вона очищається від пилу, бруду, а також обробляється спеціальними засобами. Це необхідно в першу чергу для того, щоб забезпечити кращу адгезію фарби і робочої поверхні. Ще один важливий плюс - можливість виконувати друк з високою роздільною здатністю. УФ друк 1440 dpi дозволяє отримати чітку і соковиту картинку навіть при великих розмірах поверхні. Більшість інших видів друку не забезпечують цього. З’являється помітна пикселизация, можлива некоректна передача кольорів і т.п.

Крім того, є додатковий ряд переваг:

- Використовуване чорнило набагато більш насичене, яскравіше, відрізняються високою вологостійкістю, стійкістю до стирання і різних речовин, які можуть впливати на матеріал в ході експлуатації.

- Швидке висихання фарби. Повільне висихання завжди було однією з головних проблем офсетного і багатьох інших видів друку.

- Фарби не потрібно попередньо розводити розчинником, завдяки чому весь процес друку відбувається швидше.

- Після друку фарба не змащується. Виріб відразу ж готовий до експлуатації.

Переваги УФ друку можна перераховувати дуже довго, але більшість з вас цікавлять саме недоліки. Не кривлячи душею, можна сказати тільки, що головний недолік - це вартість. Так, ціна його вище, ніж багатьох інших видів друку. Але при необхідності отримати якісний результат вартість більш ніж виправдана. Тому в даному випадку все залежить від ваших особистих вимог.

УФ друк в рекламі

Коли УФ друк тільки з’явився, він відразу ж усунув всі недоліки трафаретного друку, відсунувши його на другий план. І не дивно, що найбільш широке поширення даний друк отримав саме в рекламі. Тут дуже часто використовується широкоформатний друк, а сама реклама часто встановлюється поза приміщенням. Тобто, вона піддається впливу сонця, вологи та інших негативних факторів. Завдання продовження експлуатаційного терміну тепер вирішена! Крім іншого варто зауважити, що в рекламі часто використовуються найрізноманітніші формати.

Незалежно від розміру, якість завжди на вищому рівні. Якщо ви хочете скористатися послугою якісного ультрафіолетового друку, можете звертатися по цьому посиланню в любий зручний час. Крім стандартного, в компанії “Классное решение” зможуть виконати УФ друк білим кольором, що дуже актуально для багатьох сучасних нетипових виробів. Завдяки високоякісному сучасному обладнанню та матеріалам забезпечується висока швидкість друку і гарантується найвища якість. Ви отримаєте відмінний результат і не витратите при цьому більше, ніж потрібно. Якість, оперативність і відповідальність в роботі - це те, що завжди гарантуємться кожному клієнту!