Movpak: що буває, якщо поєднати скейт і рюкзак

Дослідження показують, що більшість людей, використовує для пересування громадський транспорт міста. Однак, жодне місто на світі не є ідеальним, і, таким чином, ми стикаємося з проблемою останньої милі. Мова про те, що завжди потрібно ще пройти 15-20 хвилин від метро або зупинки автобуса до будинку. А якщо ви поспішаєте? Якщо ви так втомилися, що немає сил? Не кожен з нас природжений спринтер!

Movpak - це рюкзак, який можна носити, як і годиться для всіх рюкзаків, котити, зовсім як чемодан на коліщатках, а головне - на ньому можна кататися, та ще й не докладаючи для цього ніяких зусиль. Розробники продукту примудрилися вмістити на дно звичайного рюкзака висувний електричний скейтборд.

Для реалізації подібної задумки в одне відділення рюкзака умістили електричний мотор, що приводить скейтборд в рух. Зарядити мотор можна за допомогою звичайної розетки. За словами творців Movpak, до повної зарядки йому необхідно дві години.

Movpack - комбінація декількох предметів, в яких людина може потребувати щодня. Вони інтегровані настільки круто, що виконуючи різні функції не заважають один одному. По суті, Movpack є комбінацією електричного скейтборду з рюкзаком. Його можна носити або як рюкзак, або їздити як на скейті. Максимальна швидкість досягає 32 км / год при запасі ходу до 22.5 км. А заряду батареї вистачить на поїздку завдовжки в 14 кілометрів.

Для прискорення і гальмування використовується дистанційне керування. Рюкзак упакований всією необхідною світлотехнікою, портом для заряджання смартфона, хоча складно сказати, наскільки доцільно витрачати енергію на гаджети, так як вона необхідна для пересування. В принципі, діставшись на роботу або додому, Movpack можна поставити на зарядку, його акумулятори перезаряджаються за дві години.

Приводиться рюкзак-електроборд в рух за допомогою бездротового пульта управління.

Автори проекту серед переваг Movpack відзначають його невеликий розмір і повну безпеку для навколишнього середовища. Незважаючи на свою чималу вагу (7,7 кг), рюкзак-електромобіль може припасти до смаку багатьом. Щоб навчитися їздити на ньому не обов’язково володіти навичками їзди на скейтборді. З Movpack утримувати рівновагу набагато простіше, так як немає необхідності постійно відштовхуватися однією ногою від асфальту.

А як вам такі Penny Board, що світяться вночі? Чудова дошка, що має цілий ряд переваг перед класичними скейбордами. Вона значно гнучкіша, що підвищує комфорт і безпеку їзди, виконана з надійної пластмаси, а виглядає просто неперевершено!