Декоративний камін - оптимальне рішення багатьох проблем сучасного інтер’єру

Говорячи про затишок і домашній спокій, на розум завжди приходить одна картина, що включає в себе наявність зручного крісла, журнального столика з келихом вина і, звичайно ж, каміна, без якого весь цей антураж втрачає свій сенс і особливий лоск.

І не дивно, адже таке оформлення інтер’єру завжди пов’язано з присутністю особливої ​​атмосфери і асоціацій. Але що робити, коли установка каміна неможлива з технічних міркувань? Адже це прерогатива тільки приватних будинків.

Сучасне виробництва робить можливою будь-яку примху людини, і установка в квартирі того зайве підтвердження. Виріб, котрий по своїм формам і зовнішнім виглядом імітує справжній допоможе в деякому роді вирішити поставлену задачу. Так, в багатьох варіантах таких камінів неможливо розпалити вогонь, і отримати насолоду від танцю справжнього полум’я, зате, встановивши даний виріб, ви досягнете головного: ви отримаєте необхідну атмосферу і додасте в свій інтер’єр естетичний елемент. Такий прийом облагородить ваше приміщення і допоможе досягти зовнішньої гармонії і самобутності.

Електрокамін

Такий варіант володіє декількома перевагами. Крім зовнішньої складової, яка робить його схожим на оригінал, даний виріб можна використовувати в якості обігрівального елементу, включивши потрібну опцію.

Крім усього іншого такі каміни можуть проектувати вид полум’я і створювати ілюзію реального горіння. Різні технології, використовувані в даному процесі, дозволяють досягти максимального відчуття реальності.

Єдиним недоліків, яким володіє даний виріб, є його високе енергоспоживання.

Біокамін

Для тих, хто вважає, що зовнішня складова не дає повного задоволення, одержуваного від використання каміна, а головним елементом, який необхідно втілити в життя, є все-таки реальний вогонь, тут є вихід і з цієї ситуації, і пропонує його компанія Gloss Fire.

Біокамін відтворює справжнє полум’я. Процес горіння заснований на використанні особливого виду біологічного палива, яке не дає кіптяви, а за дією на навколишнє середовище, подібне до дії декількох свічок.

Зовнішній вигляд таких камінів унікальний і дуже сучасний. Він відмінно впишеться в будь-який сучасний інтер’єр. Єдиним недоліком даного вироби є відносна дорожнеча використовуваного палива.