Le Reverse Shampoo: перукарі рекомендують мити волосся по-новому

Як ви миєте голову? Дивне запитання, скаже хтось. Тоді такий вам спойлер: якщо миєте, як усі нормальні люди, то ви робите це неправильно! Стилісти і майстри краси подумали гарненько і прийшли до висновку, що очищати волосся потрібно зовсім по-іншому.

Звична всім триступенева система догляду за волоссям (шампунь-кондиціонер-ополіскування) вже не так затребувана як раніше. З’являються нові схеми, покликані зробити волосся більш здоровими і сильними. Звичайно ж, за умови використання якісних шампунів і інших засобів, на кшталт пропонованих в інтернет-магазині https://nataliorganic.com/uxod-za-volocami/natural-nie-shampuni/.

Ще кілька місяців тому досить популярним був новий метод CWC для довгого волосся! Прихильники його переконували, така методика гарантовано захистить волосся від пересушування і допоможе добре заощадити на процедурах в салоні по зволоженню і відновленню волосся. Схема дуже проста: використовуємо кондиціонер на волосся, потім шампунь, потім знову кондиціонер, і так кілька раз. При постійному застосування такого способу відновлювати волосся за допомогою масок і спеціальних процедур не доведеться. Волосся будуть ідеально здоровими!

Так ось, у Франції вже місяць як набирає популярність нова схема зворотного миття волосся, і підходить вона для тонкого волосся. Le Reverse Shampoo, Reverse-washing або зворотний шампунь, кажуть це метод, який творить чудеса з волоссям! Саме так вважають француженки, які аж ніяк не відчувають нестачі в косметиці всіляких марок.

У двох словах нову схему миття волосся можна назвати як “з ніг на голову”. Метод настільки простий, що і запам’ятовувати не потрібно. Le Reverse Shampoo - звичайний процес миття волосся, але в зворотному напрямку.

Спочатку наносимо на волосся кондиціонер (тримати його потрібно кілька хвилин, поки ви приймаєте душ), потім шампунь і в самому кінці обполіскувати волосся (водою або яблучним оцтом). Як результат, кондиціонер живить і відновлює пошкоджені кінчики волосся, шампунь очищає їх від бруду і видаляє надлишкову вагу від кондиціонера, тому волосся після такого миття не втрачає обсягу і легкості. Метод вирішує основну проблему кондиціонера, який практично вже до вечора робить волосся біля коріння жирними, а кінчики залишаються сухими і жорсткими.

Як кажуть, метод Reverse-washing випадково винайшла жінка, яка одного разу просто переплутала флакони з кондиціонером і шампунем. Ніякої катастрофи при цьому не відбулося і за її словами, “волосся ще ніколи не виглядало таким гарним та здоровим”.

Зверніть увагу, нова схема особливо ефективна для тонкого волосся, які легко втрачають обсяг. А також для волосся з відомою проблемою “жирне коріння і сухі кінчики”. А ось для дуже сухих і довгого волосся не підходить, тут краще справляється згадуваний CWC.