Найстильніший охоронець Белли Хадід - хто він?

Белла Хадід не просто стильна знаменитість - вона зірка з найстильнішим охоронцем. Його звуть Саймон Ньютон, але багато користувачів між собою називають його Джейсон Стетхем через зовнішню схожість. Але крім зовнішності у них також є дещо спільне: вони обидва британці з відмінним смаком.

Відомо, що Саймон служив у британській армії 16 років, після чого став працювати охоронцем у високопоставлених політиків, монарших осіб, а також у зірок першої величини: Майла Джексона, Наомі Кемgбелл, Кейт Мосс і тепер у молодшої Хадід. До слова, остання зараз його єдиний клієнт, так як чоловік паралельно зайнятий своєю акторською кар’єрою.

Говорячи про свої наряди, Саймон радий, що у його професії немає обмежень по уніформі. Охоронець розповів, що ніколи не виходить увечері в тому ж образі, в якому був днем. Крім того, працюючи з Белою він вважає за краще носити більш повсякденні наряди.

- Працюючи з Белою, я вибираю повсякденні образи, як і вона сама. Посудіть самі, якщо я одягну класичний костюм, а вона спортивний, то це буде виглядати трохи нерозумно, - заявив Саймон.

Він також додав, що вважає за краще костюм трійку і кастомізовані речі. Наприклад, недавно Саймон купив піджак, але йому не сподобалися гудзики, так що він їх поміняв на свій лад. Що ж, судячи з усього прохід в VIP зону на модних показах не зробив свою справу.

До речі, у Белли є рідна сестра Джіджі Хадід вона теж модель, і теж одна з найбільш затребуваних моделей сучасності. Шанувальників моделі завжди цікавило: як Джіджі працює з сестрою? Адже, як відомо, успішним людям, та ще й родичам, які займаються однією справою, буває тяжко. Але не у випадку сестер Хадід. За словами Джіджі, вони прекрасно ладнають з Белою і у них не виникає бажання змагатися.

«Мені пощастило працювати разом з членом моєї сім’ї. Ми найвідданіші фанатки одна одної. Мені приносить величезне задоволення спостерігати за тим, як розквітає моя сестра, і допомагати їй в міру можливостей. Я б сказала, що ми найменше змагаємося в сфері кар’єри. У нас набагато більше конкуренції з приводу готування на вихідних», - розповіла модель.

Відразу видно, старша сестра! Мабуть, нам усім варто повчитися у Хадід мудрості і взаєморозуміння з оточуючими. Сама Джіджі запевняє шанувальників, що буде і далі вдосконалюватися в модельній сфері і не раз здивує шанувальників.

Вот уже свыше 25-ти лет охранное агентство БЕЗПЕКА ЛТД успешно справляется с возложенными на него функциями по комплексной охране физических и юридических лиц, занимая лидирующие позиции в этой сфере. На сегодняшний день агентство предлагает эффективную физическую, пультовую охрану, обеспечение пожарной безопасности различных объектов, услуги по проектированию, монтажу, и сервисному обслуживанию охранных систем.