Шкарпетки-дощовики Rain Socks: гідний захист черевик на осінньо-зимовий період

Дощова осінь і тепла сира зима задають чимало випробувань нашому взутті, в результаті чого навіть найнадійніші і дорогі кросівки, туфлі і черевики починають протікати: доставляючи дискомфорт при виході на вулицю. Причому актуальна ця проблема не тільки для українців, але і для японців, які часто вдаються до використання пластикових пакетів і скотча - щоб захистити ноги від вогкості в протікає взуття. Не надто естетично, зате сухо!

Додати в подібну ситуацію трохи естетики вирішили дизайнери токійського стартапу ONFAdd. І після деяких роздумів винайшли - калоші! Правда, не прості, а високотехнологічні: назвавши їх Rain Socks - “шкарпетки від дощу або кращі в світі дощовики для кросівок”.

Головною особливістю шкарпеток-дощовиків для взуття Rain Socks стала їх еластична конструкція. З більш щільною, покликаної витримати значні навантаження підошвою, і з тонкою верхньою частиною, що добре розтягується. Вони дійсно нагадують короткі шкарпетки!

Згідно з анонсом, виготовлені Rain Socks з використанням натурального каучуку, за безшовною технологією. А їх пружність і еластичність подібна виробам з латексу, роблячи дощовики універсальними для взуття будь-якого “дорослого” розміру. Як і для будь-якого типу взуття - чи то кросівки, туфлі, черевики жіночі або чоботи.

Ще однією перевагою є їх легкість - вага менше 100 гр, і компактність. Завдяки чому дощовики для взуття можна носити з собою в сумці або навіть кишені в невеликому поліетиленовому пакеті, одягати в разі негоди, і знову поміщати туди, ополоснув в чистій воді і висушивши - або витерши тканиною.

Ціна цих схожих на бахіли еластичних шкарпеток-дощовиків для взуття становить 10 доларів за пару, а пропонуються вони виключно в чорному кольорі.