Найрозповсюдженіші міфи про натяжні стелі

За свідченнями статистики, практично в половині будинків або квартир наших співвітчизників є натяжна стеля. Така висока популярність даних конструкцій обумовлена ​​низкою їх переваг. При цьому, існує величезна кількість різних міфів і припущень, деякі з яких - правдиві, а інші - є абсолютно необгрунтовані. Давайте спробуємо розібратися

Міф перший: натяжні конструкції - занадто дороге “задоволення”. Дане припущення абсолютно необ’єктивне. Варто зауважити, що ціна на дані конструкції варіюється в дуже широкому діапазоні, на вартість впливають ряд параметрів. Звичайно ж, більш якісне полотно обійдеться дорожче виготовленого з дешевих матеріалів, складна багаторівнева конструкція - класичної однорівневої і т.д. Але в середньому, враховуючи довговічність і невибагливість даних стель, складно назвати їх дорогими.

Міф другий: натяжна стеля може лопнути. Дане твердження також не є правдивим. Таке полотно дуже міцне,і щоб воно лопнуло саме по собі - взагалі не йдеться мова. Якщо ж воно буде пошкоджено гострим предметом, то в ньому може утворитися дірка, яка без жодних проблем буде усунена фахівцями.

Міф третій: натяжна стеля - шкідлива для здоров’я. Це твердження може виявитися правдою тільки в тому випадку, якщо ви придбаєте дешеву конструкцію, у якій відсутні сертифікати якості. Якщо ж ви зупините свій вибір на якісній продукції, ви можете бути впевнені на всі сто, що така стеля не нанесе шкоду здоров’ю вашої родини.

Міф четвертий: глянсовий натяжна стеля візуально розширить простір. Дане твердження не завжди є правдою. Вся справа в тому, що, щоб домогтися такого ефекту, необхідно з усією ретельністю підійти до вибору освітлення - і лише тоді стеля повністю виправдає ваші очікування.

Міф п’ятий: натяжна стеля притягує пилюку. З цим твердженням не можна погодитися, так як полотнам не властива статична електрика, а за його відсутності притягати пилюку неможливо.

Міф шостий: шов на полотні натяжної стелі добре видно. Неправда, якщо конструкція встановлена ​​справжніми професіоналами, то шов нагадує тонку ниточку і не концентрує увагу на себе.

На сайті SETEX.PRO ви можете вигідно замовити у Львові якісні красиві натяжні стелі відомих виробників. Вибір величезний: чудові матові, сатинові, глянцеві фактури, різноманітні відтінки, теми, конструктивні рішення на любий смак і гаманець дозволять втілити будь-яку дизайнерську задумку, а ціни вас дійсно вразять!