Як собаки лікують людей

Тісний контакт між людиною і собакою достовірно покращує практично всі показники як фізичного, так і психічного здоров'я людини - так стверджує сучасна наука. Майже всі власники собак знають про унікальні можливості своїх вихованців. Адже вони вміють не тільки зцілювати тіло людини, а й душу!

Все приходить спонтанно, а ініціатива виходить саме від чотириногого цілителя, який чуйно відчуває, що з господарем щось не в порядку. Собачою анімалотерапією (лікування за допомогою тварин), можна зайнятися цілеспрямовано. Потрібно тільки знати, як правильно проводити такі процедури. Ну і, звичайно ж, всіляко турбуватися за тварину, слідкувати за її здоров’ям, поживним збалансованим харчуванням, купляти якісний одяг для собак на Zootovar, одним словом - щиро любити своого домашнього вихованця.

Собаки, лікують на дистанції, кішечки - дотиком свого тіла, і в цьому їхня відмінність. Вплив собак можна порівняти з лікуванням біоенерготерапевта, який спочатку очищає хворий орган від негативної енергії, що викликає збої в живленні цього органу. Собака ж інтуїтивно робить те ж саме, забираючи на себе негативну енергію.

Стан людини покращується, проходять болі, підвищується життєвий тонус, навіть гемоглобін приходить в норму! Вранці ви гуляєте з собакою, а після прогулянки, сходіть до неї «на прийом». Посадіть свого друга навпроти себе і дивіться йому в очі хвилини дві. При цьому скидається ваша негативна енергія, і ви підживлюєтеся позитивною, що надходить від собаки. Зазвичай вона відчуває, коли енергетичний обмін закінчується і відвертається, якщо ж собака очі не відводить, значить в вас ще багато негативної енергії. Щоб остаточно звільниться від неї, потрібно обтертися рушником, змоченим у холодній підсоленій воді. Столову ложку морської солі потрібно розвести в літрі води, непогано і ванну для ніг зробити, опустивши ступні на 5 хвилин в тазик з холодною водою. Потім знову повторіть процедуру з собакою.

Якщо ви часто і швидко втомлюєтеся, вам просто необхідно провести більш докладну процедуру енергетичного чищення організму. Що вам потрібно зробити для цього? Посадіть свого друга зліва від себе, а самі візьміть в руки гумовий мячик. Зосередьтеся і подумки «вганяйте» в цей м’яч всю свою втому і хвороби, і уявляйте при цьому, як це все потрапляє всередину м’яча, потім тричі подумки перехрестилася і скажіть: «Спаси, Господи».

Потім відкиньте м’яч від себе, і не відпускаючи собаку, ще якийсь час скидайте свої хвороби в м’яч, що відкотився. Скомандуйте «Апорт»! А коли пес ухопить м’яч, подумки уявіть, як вся негативна енергія через собаку йде в простір. Через якийсь час підкличте собаку до себе, похваліть, погладьте. Контакт повинен тривати з собакою 5-7 хвилин і якщо ви будете проводити його регулярно, у вас значно покращиться стан здоров’я і очиститься аура.

В кінці дня теж не завадить побувати «на прийомі» у вашого дорогого цілителя. Під час вечірньої прогулянки пограйте зі своїм другом, як можна довше, а повернувшись додому, з силою розітріть долоні одна об одну і подихайте на них, щоб домогтися найбільшого припливу крові в кисті рук. Посадіть собаку навпроти себе на відстані метра і витягніть руки, розкритими долонями до вашого «лікаря». Сконцентруйтеся на своєму попереку і уявіть, як звідти в долоні тече енергопотік, випромінює на собаку. Через 5 хвилин розслабтеся. Процедура допоможе позбутися від негативу, що накопичився за день, збільшить життєву силу і дасть хорошу психічну підзарядку.

Собача шерсть, теж має лікувальний ефект. З неї в’яжуть пояса-корсети, шкарпетки, можна просто, загорнувши шерсть в лляну тканину, зафіксувати на хворому місці при невралгії, радикуліті. Тримати добу і біль, зазвичай, проходить. Якщо ж немає то, змінивши шерсть, процедуру повторіть