Незвичайні акваріуми в інтер’єрі

Недарма кажуть, що за рибками можна спостерігати вічно. А якщо вони плавають в прекрасному акваріумі, то відвести погляд просто неможливо. Сьогодні ми підібрали для вас найбільш незвичайні і вражаючі акваріуми, які тільки існують. Куди тільки не приводить дизайнерська думка при благому намірі!

Вбудованими акваріумами вже нікого не здивуєш, інша справа - підвісними. Напевно, їх ефектність пояснюється тим, що вони виглядають крихкими і здається, що ось-ось впадуть або розіб’ються. Насправді, такі конструкції досить міцні. Акваріум, як на картинці вгорі, обійдеться поціновувачам в кругленьку суму - 5000 $.

Якщо ж ви, всеж-таки, зважились на його придбання, то ось вам посилання аквариумные рыбки купить де можна придбати для такого розкішного акваріума не менш чудових мешканців.
 
Ми не раз говорили, що кавовий столик у вітальні - це справжнє поле для експериментів. Одним з них може стати стіл-акваріум. Звичайно, таку ексцентричну річ не варто купувати, якщо у вас маленькі діти або ви любите класти ноги на столик. Однак такі меблі (не побоїмося назвати цей акваріум у формі столика цим словом) здатен додати родзинку навіть в найнудніший інтер’єр.

 
Продовжуючи тему столів, хочемо розглянути оригінальний “острівець” для кухні з вбудованим акваріумом. Звичайно, постає питання: яке рибам існувати в приміщенні, де постійні перепади температур від приготування страв? У будь-якому випадку, такий стіл робиться на замовлення.


Іноді дивишся на рибок, що меланхолійно переміщаються по своєму замкнутому королівству, і думаєш: “І не нудно їм там?” Для тих, хто піклується про цікаве дозвілля своїх водних підопічних, дизайнери придумали акваріум-лабіринт, який можна порівняти з шестикімнатною квартирою для підводних мешканців. На жаль ціна, як у більшості дизайнерських речей, висока - в районі 6000 $. Але нам здається, що можна взяти за ідею таке рішення і придумати, як його здійснити власними силами.


Фантастично-незвичайна раковина з вбудованим акваріумом минулого року в мить облетіла простори Інтернету. Правда, ціна за таке задоволення зовсім не маленька - 4500 $.

З особливостей конструкції - знімний верх, завдяки йому можна міняти “експозицію”, додаючи декор. Годування рибок відбувається через два бічних отвори. Присутнє вбудоване підсвічування і система фільтрації води.

А загалом, який би не був у вас акваріум, головне, щоб його мешканці були щасливі, а для цього необхідно, щоб акваріум завжди був чистим і їжа надходила регулярно. Пам’ятайте про те, що треба дбати про тих, кого ми приручили. А якщо вийде забезпечити їм ще і стильний “будинок”, який впишеться в інтер’єр, то це буде взагалі чудово!