Без вікон, без дверей: незвичайний готель “0 зірок” в Швейцарії

Досить цікавий готельний номер можна відшукати в мальовничих швейцарських Альпах. Він отримав назву Null Stern, що в перекладі з німецької мови означає "нуль зірок". І назва повністю відповідає оформленню цього номера.

Почнемо з того, що тут немає ні стін, ні даху. Однак в цьому “номері” розташоване двоспальне ліжко і 2 тумбочки з настільними лампами. Сам номер розташувався на одній з альпійських вершин. Таке розташування відкриває його постояльцям надзвичайно красивий вигляд довколишніх альпійських красот, особливо, в нічний час, коли на небі з’являються тисячі зірок! Чесно кажучи, задоволення сумнівне, особливо для тих, хто цінує абсолютний комфорт, вишуканий сервіс і приватність. Саме їм можна можна порекомендувати тут pr-hotel.com чудовий одеський готель Palais Royal.

Висота, на якій розташований номер Null Stern, становить близько 2000 метрів. Як говорилося раніше, в номері немає ні стін, ні даху. Зате при оформленні в номер для вас буде виділено особистий дворецький, який живе недалеко від номера, в маленькому будиночку. Саме там він готує постояльцям сніданок і зберігає особисті речі, якщо буде потрібно. Також, недалеко від готелю є приміщення, де можна прийняти ванну. Якщо під час ночівлі погода зіпсується, то кожен клієнт може без проблем змінити свої умови проживання. Що стосується ціни, то ніч в цьому готелі обійдеться в 210 доларів.

Null Stern був зданий влітку 2016 року. Відразу після його відкриття наплив туристів був величезним. Тому було прийнято рішення побудувати подібні номери і в інших частинах Альп. Цей готель - плід фантазії художників Френка і Патріка Ріклін. Саме їм прийшла в голову ідея створення інсталяції ліжка під відкритим небом.

До речі, це не єдиний готель класу «0 зірок». У тій же Швейцарії в містечку Севелен поблизу кордону з Ліхтенштейном є ще один «Null Stern Hotel». Гостям пропонують загальну для всіх ванну і ніяких окремих номерів. Всього в готелі зможуть розміститися до 54 осіб одночасно. Перевага цього готелю в тому, що він пропонує дуже низькі ціни за розміщення - від 9 до 13 доларів за ніч. Тому місця в готелі бронюють за кілька місяців вперед.

Спочатку цей готель була підземним ядерним бункером. З боку влади була умова, що жодна зі стін бункера не була знесена.

З відсутніх елементів звичних готелів також виділяють вікна, телевізори та прибирання. Замість вікон використовуються монітори в фойє, через які можна побачити зовнішній світ. Замість звичайних телевізорів гостям пропонують один великий екран, на який подається зображення з зовнішньої камери.

Кожному гостю для проживання видають чистий комплект постільної білизни. Гаряча вода в готелі буває тільки вранці, так що бажаючим прийняти теплий душ, доведеться встати раніше. Середня температура в приміщенні тримається на позначці близько 15 ° C, проте всім бажаючим видаються пляшки з гарячою водою, щоб зігріти постіль.