Творці Lineage М отримали рекордну виручку

Доходи мобільної рольової MMO-гри Lineage M від південнокорейської компанії NCSoft за перший рік існування перевищили $ 1,2 млрд. Про це повідомляє ділове видання The Investor.

За його даними, Lineage M також стала найбільш завантажуваним додатком в App Store і Google Play в ряді країн, включаючи Південну Корею, Японію і Тайвань. Відзначимо, що тайтл домігся таких показників доходів і популярності, не виходячи за межі Азіатсько-Тихоокеанського регіону.

Офіційний реліз гри в Південній Кореї відбувся 21 червня 2017 року. Lineage M показав сильний старт, заробивши $ 233 млн за перший місяць продажів. Доходи тайтла згенерували значну частину від виручки NCSoft з мобайла в 2017 році, яка склала $ 894,7 млн.

Генеральний директор NCSoft Кім Так Джин (Kim Taek-jin) повідомив, що зараз компанія готується до глобального релізу Lineage M і паралельно розробляє нову версію тайтла, про яку розповість незабаром. Він додав, що нова гра франшизи спочатку вийде в Японії, а потім буде видана на території Північної Америки і Китаю.

До речі, на сайті https://l2stars.com/l2top/ ви знайдете кращі сервера Lineage 2.

Варто зазначити, що серія Lineage є, мабуть, найпопулярнішою онлайн грою жанру mmorpg на сьогоднішній день. Історія - довжиною в життя, саме так можна сказати по відношенню до цієї мегапопулярної гри. Не дарма вона названа Lineage 2, що в перекладі означає “Лінія Життя”.

А почалося все в далекому 2003 році, розробники - компанія NCSoft, обрала досить успішний час старту першого ігрового сервера - восени 1 жовтня. Оновлення клієнта гри гравці чекали не довго і в 2004 році вийшла в світ наступна версія Prelude. Метою розробників стало створення реалістичного тривимірного світу, де пейзажі з деревами, горами і водою, звірі і чудовиська, ваші персонажі і масштабні битви виглядають настільки правдоподібно, наскільки це дозволяли найсучасніші технології.

Багато того, що є стандартом для Lineage - донині недосяжний рівень для більшості онлайн ігор, які можуть лише наслідувати цей віртуальний фантастичний світ. Настільки ретельно опрацьованими візуальними сценами, деталізованими облоговими знаряддями, замками і цілими містами довгий час не могла похвалитися жодна інша MMORPG.