Рік Собаки 2018: яка порода вам підходить за знаком зодіаку

Ви як раз мрієте про відданого чотириногого друга? Перш ніж зануритися в реальність, вивчіть гороскоп. Погодьтеся, характер багато в чому залежить від того, під якою зіркою ви народилися. Так і з братами нашими меншими: у кожної породи свій норов.

Імпульсивному Овену - сміливого тер’єра

Овени можуть похвалитися енергійністю та сміливістю! Народжені під цим сузір’ям сповнені ідей, в колективі їх відразу видно: вони частенько сидять в кріслі начальника. Але незважаючи на вольові якості, Овени доброзичливі і вміють робити оточуючих щасливими. Їм як нікому іншому підходять тер’єри - такі ж сміливі, зухвалі, напористі і відважні собаки. Також Овенам підійдуть керрі-блю-тер’єр, ердельтер’єр, скотч-тер’єр, джек-рассел-тер’єр, манчестер-тер’єр і мягкошерстний пшеничний тер’єр.

До речі, на сайті dogcatfan.com ви знайдете багато корисної інформації про різні породи собак і кішок.

Впертому Тільцю - життєрадісного ретривера

Не секрет, що Тельці досить уперті. Їх здалеку можна помітити по неспішній ході і розміреним рухам. Тільці небагатослівні, але впевнені в собі. А ще спокійні як удави. Правда, якщо вивести їх з себе, вони можуть розтрощити все на своєму шляху. На щастя, трапляється це рідко. Особливо подружатся Тільці з лабрадором-ретривером, новошотландським ретривером і з ніжним гігантом ньюфаундлендом.

Безтурботним Близнюкам - чарівного пуделя

Близнюки розумні, вміють пристосовуватися до обставин, але їм часто не вистачає сталості і терпіння. Тому вірними друзями для них стануть рухливі, компанійські, веселі й енергійні чотириногі. Наприклад, мініатюрний пудель: він любить довгі прогулянки, активний, відданий і, що важливо для Близнюків, вимагає постійного спілкування. Підходить цього знаку і угорська вижла. З таким товаришем не засумуєш!

Мрійливому Раку - ласкавого мопса

Ось хто народився в країні мрій, так це Раки! Вони натури загадкові і чутливі. Одне невірне слово - і відразу образа. Так що цим меланхолійним натурам впору вибирати мопса, шелті або суссекс-спанієля. Це ідеальні домашні собаки - віддані, люблять дітей, ласкаві, кмітливі, не вимагають активності і навіть злегка флегматичні.

Сміливому Леву - горді хорти

Що можна сказати про Левів? Ці люди, як і личить цареві звірів, добрі, шляхетні і великодушні. Себе люблять в першу чергу, а й на інших почуттів і енергії вистачить з лишком. Леви - сміливі, надійні, амбітні товариші і партнери. Їх покликання - захищати беззахисних. Люблять бути в центрі уваги і все тримати під контролем. Вірним супутником для них стане така ж горда і норовлива, але віддана господареві російський хорт, а ще сенбернар, золотистий ретривер, пудель і тибетський мастиф.

Практичній Діві - розумних коргі

Діва відрізняється неймовірною акуратністю. У цих педантів все розкладено по поличках, вони організовані, практичні і передбачливі. Відрізняються тим, що ніколи не будують повітряних замків, а всього в житті добиваються наполегливою працею. Не терплять вульгарності і ліні. Їм в пору завести вельш-коргі. Вони хоч і маленькі, але мають характер вівчарки. Діви також подружаться з італійською спіноне і польською низинною вівчаркою.

Душевним Вагам - вірного спанієля

Ваги - естети. Вони приємні, мають хороший смак, цікаві співрозмовники: вміють слухати і самі любителі поговорити. Прагнуть до гармонії, при цьому завжди все ставлять під сумнів. Таким людям підійдуть англійський кокер-спанієль, бретонський спанієль або папільон. Але врахуйте, вони хитрі й злопам’ятні, а ще люблять поїсти.

Незалежному Скорпіону - безстрашну вівчарку

Скорпіони мають величезну силу волі і потужний емоційний заряд, трудоголіки, цінують незалежність. Це хоробрі і безстрашні борці, вірні друзі. Вони захисники слабких, дуже прив’язані до сім’ї і люблять дітей. Одне але. Скорпіони замкнуті і навіть підозрілі. Для таких людей кращим другом стане німецька вівчарка. Тільки їй обов’язково потрібно забезпечити «роботу»: захищати будинок, сім’ю або приділяти чимало часу дресируванню.

Дотепному Стрільцю - пильного різеншнауцера

Стрільці - неймовірні інтелектуали, та ще в поєднанні з дотепністю і цілеспрямованістю! Вони помічені в екстремальних видах спорту і подорожах, тому що люблять спорт і ризик. На їх обличчі майже завжди сяє усмішка, а якщо вже вони сердиті, то скоріше схожі на дітей, ніж на строгих дорослих. Стрільці чудово уживуться з різеншнауцером, які є незалежними, спокійні і стерплять примхи господаря.

Працьовитому Козерогу - сильний ротвейлер

Народжені під цим зимовим знаком зодіаку - витривалі як фізично, так і морально. Зламати Козерогів неможливо. Вони честолюбні, уміють любити, працювати, мають завидним терпінням і неймовірною завзятістю. При цьому люблять успіх, повагу, владу і шанують традиції. Їх бійцівський характер оцінить чотириногий породи ротвейлер. Це собака одного господаря, безстрашна, пильна, але може і зуби показати. До вподоби припадуть також анатолійська вівчарка і австралійський Кеттла-дог.

Волелюбному Водолію - ​​велелюбний бульдог

Характер у Водолія не подарунок: з одного боку, він мрійливий, з іншого - енергійний. Цим, напевно, і привертає до себе безліч друзів. Люди цього знаку неупереджені, проникливі, ексцентричні, добрі і волелюбні. Подаруйте Водолію французького бульдога! Цей пес ласкавий і доброзичливий, а ще змусить господаря відволіктися від себе улюбленого, так як бульдогові потрібна увага. Прекрасні стосунки у Водолія складуться і з афганського хорта, яка теж любить незалежність, високої думки про себе, але при цьому цікава.

Чутливим Рибам - милий шпіц

Риби - люди без амбіцій. Оберігають свій внутрішній світ від чужих посягань, чутливі і мрійливі, соромливі і незалежні. Деякі навіть володіють даром передчуття. Слова «інтуїція» і «творчість» в їхньому побуті звучать постійно. Для цих добряків підійде шпіц, особливо кеесхонд вольфшпіц. Ці собаки теж надчутливі, жалісливі. Добрими товаришами для Риб стане і коллі - собака, яка, кажуть, здатна читати думки господаря.