Основні моменти вибору SEO-компанії з просування сайту

Просування в інтернеті стало важливою частиною реклами багатьох сучасних компаній. SEO-оптимізація сайтів все частіше віддається на аутсорс досвідченим агентствам по інтернет-маркетингу. Вибір такого агентства попри велику кількість пропозицій може стати непростим завданням.

Якщо ви прагнете суттєво підвищити відвідувансть вашого інтернет-ресурсу, потрібно за допомогою звернутися до досвідчених SEO-спеціалістів. А щоб знайти таких, почитайте seoquick відгуки, співпраця з цією компанією обіцяє бути результативною!

Професійний підхід до просування сайту здатний:

- Збільшити кількість клієнтів;

- Підвищити рентабельність бізнесу шляхом збільшення продажів;

- Відкрити перед компанією нові ринки збуту.

Підходити до вибору компанії з просування потрібно професійно.

На що звернути увагу при виборі SEO агентства?

В першу чергу варто звертати увагу на:

- Досвід роботи, особливо на досвід роботи з вашою тематикою і типом сайту;

- Методи роботи. Уточніть у підрядника, що саме буде зроблено для просування сайту, скільки це коштує і навіщо потрібно.

- Вартість роботи.

Для вас пріоритети можуть бути розставлені інакше: якщо вам критична вартість робіт, то, можливо, доведеться пожертвувати досвідом або методами роботи. Для просування невеликого сайту можна найняти власного фахівця в штат або довірити роботу фрілансера. Якщо ви зумієте налагодити робочі стосунки, то результат може бути прийнятним.

Розкрутку великих сайтів краще довіряти агентствам - у них є необхідні фахівці і досвід роботи для проведення всього комплексу послуг.

Способи оцінки досвіду СЕО підрядника

Щоб оцінити досвід роботи, попросіть розповісти про попередні проекти компанії, показати статистику, пояснити, що було зроблено, яких результатів досягнуто. Якщо компанія працює давно, просувала сайти різних типів в різних тематиках, використовує сучасні методи просування, можна довірити їй власний проект.

У меншій мірі варто довіряти молодим не розвивався компаніям. Не виключено, що їх робота може не відповідати сучасним вимогам пошукових систем.

Також варто уточнити терміни просування сайту та обговорити методи просування. Деякі компанії при роботі можуть використовувати заборонені пошуковими системами способи просування. Така робота зазвичай дає швидкий ефект - сайт виявляється в топі, але потім він потрапляє в бан. Повернення сайту до нормального стану може зажадати солідного часу.

Відбір і перевірка компаній для просування сайтів

На першому етапі відбору запитайте у кожного вподобаного вам агентства умови співпраці і типовий договір. При вивченні умови, подивіться які даються гарантії на роботу. Як саме звучать гарантії - це конкретні фрази або розмиті формулювання?

Приділіть увагу заявленим перевагам роботи з даною компанією. Переваги можуть бути уявними, наприклад, висока швидкість і низька вартість робіт. В результаті заниженої вартості нерідко страждає якість роботи.

До реальних переваг можна віднести: досвід роботи, наявність штатних співробітників, проведення аналітики і аудиту власними силами.

Інший важливий пункт, на який варто звернути увагу - це права і обов’язки сторін, відповідальність і порядок вирішення спорів. Ці пункти повинні бути грамотно прописані в договорі. При виникненні розбіжностей саме цією частиною контракту ви будете користуватися.